Paczka z Olecka
Re: Hotel Olecko marzec 2017
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
entropia pisze:A i mi też już się kończy... ciekawa jestem co ze mną zrobiąpawel1974 pisze:Ja zaraz na przedłużenie zaś. Reh. staje na komisję. Tak więc wsio możliwe jest.
Jesli szyjny potwiedzi się. ...to czeka Cie dluuuuuuga droga jesli( ODPUKAĆ )operacja!
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Polak!Musimy "czuc" Twego ducha.Daj chociaż od czasu do czasu jakąś mordke ze jestes z nami .!Polak pisze:Przywyklam do takich zachowań. Ludzie w większości są snobistami.Smutne ale prawdziwe. Ja pisalam i pisze bo sprawia mi to przyjemność .Czuję się zrozumiana i Was rozumiem przy tym fajnie bawię się. Inni odbierają to jako krótką przygodę .Polak i jeszcze kilku......Samo życie. ...Siema proszę tak więcej o mnie nie pisać jestem z Wami,śledzę forum nie była to dla mnie jedynie krótka przygoda!!! Zacznie się ona 08.04 w Olecku!!! Wybaczcie ale nawet nie wiem o co zapytać skoro Pawciu z Orfeuszem wszystko tak pięknie opisali. Pozdrawiam jestem z Wami
OrfeuszkoOrfeusz pisze:Entropko (jesli mogę)
![]()
![]()
To tylko szczera prawda, pierwszy raz z czymś takim się spotkałam i wszyscy sądzę, że są tego samego zdania
Będzie już około 4 tygodnie, w sumie tylko pare dni po OleckuAnka1084 pisze:To bardzo długo czekasz . Mnie na komisje od złożenia papierów po 3 tyg wezwali. Liczę ze teraz tez tak bedzieentropia pisze:No mi słuchajcie kazali złożyć przed Oleckiem, bo kończy mi się czwartego kwietnia i jeszcze nic od nich nie dostałam
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Aniu! 6 tygodni przed końcem papiery.!Anka1084 pisze:Tak mysle ze ja złożyłam za późnopawel1974 pisze:22 kwiet. się kończy mi pierwsze pół roku zaś. Papiery już u lekarza do wypełnienia i w tym tyg składam do zusu bo poprawy większej nie ma i pewnie w połowie kwietnia komisja. Tak jest zawsze.. Liczę ze do wyjazdu mnie wezwą , papiery złożyłam 15 marca a wyjazd 8 . 04
Ja to jak ta głupia ciągle mam nadzieję, że to tylko zapalenie jakiś nerwówOrfeusz pisze:entropia pisze:
A i mi też już się kończy... ciekawa jestem co ze mną zrobią
Jesli szyjny potwiedzi się. ...to czeka Cie dluuuuuuga droga jesli( ODPUKAĆ )operacja!
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Gooooołllllllllll Barca
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

entropia pisze:Polak! twierdząco potakuje po Pawle, to Orfeusz miała na myśli. Dobrze, że ja coś tam z tego Olecka pomazałamoj dobrze