Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam ja bym koleżance poleciła Muszyna jest pięknie bardzo ładnie zagospodarowali teren . Blisko do Krynicy busikiem można podjechać.. Nudy niemam,Do tego piękne widoki Zachęcam na Muszynę
W Iwoniczu tez jest kriosauna... ale to zdecydowanie nie to samo co kriokomora wiem z własnego doświadczenia kriokomora jest na pewno w wsur w Lądku, z tego co widzę w Krynicy w Lesniku Drzewiarzu tez
hey ewaryz ja właśnie chciałam.do Orlika bo byłam tam i wróciłam.zadowolona ale dali Daniel to nic to blisko siebie A turnusy zaczynają się tak samo fajnie może się spotkamy To czekam na wiadomość gdzie i kiedy jedziesz
Już wiem, że koleżanka zdecydowała się na "Sanwit" w Iwoniczu, myślę, że po prostu kocha Bieszczady:)Dziękuję wszystkim za podpowiedzi, przypomnę, że dzisiaj rano zadałam pytanie, który ośrodek w górach w ramach prewencji rentowej ZUS ma wybrać koleżanka, typy były trzy:Wysowa, "Wiarus" w Muszynie i "Sanwit" w Iwoniczu, miłej nocy:)
Witam ,jestem tu nowa i zielona. Komisję miałam 20 marca w Tomaszowie Mazowieckim narząd ruchu. Teraz czekam na wyznaczenie terminu i miejsca. Czy jest ktoś tutaj kto był na komisji w Tomaszowie i był czy wybiera się na leczenie ???? Czy macie jakieś przypuszczenia kiedy i gdzie oni kierują ??? Przeczytałam całe forum i nie znalazłam nikogo po Tomaszowskim zusie..:)pozdrawiam Ewelina .