kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 18:08

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: krys »

Dzieki Irena za info.Ja mam juz 1650 numerek i sugerowane nadmorskie!!ale czy takie dadzą??No i juz blisko mety!!
kasia72
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 cze 2012 11:13
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: kasia72 »

Witam jestem z śląskiego w kwietniu minie rok od złożenia wniosku teraz mam nr49919 reumatologia jak myślicie czy w tym roku pojade.
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 2 razy

Post autor: anusiaa »

Witam kasia72 napewno wyjedziesz ale za rok dopiero.Też jestem ze śląskiego oczekiwałam 23 mies mam wyjazd na kwiecień.pozdr
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzisiaj ukazalo mi sie info Wyjazd do Krynicy -Zdroju -Nowy Dom Zdrojowy ul Nowotarskiego7 od 2 kwietnia do 23 kwietnia bardzo proszę o jakies informacje tych co przerzyli juz takie leczenie w tym sanatorium jakie sa tam warunki i czy mozna liczyc na pokoj 1 osobowy.serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

samanta pisze:Malgonia Witaj ,no to czekamy razem ja podobnie jak ty też z nfz małopolskiego i czekam od listopada 2011.
nie wim skąd ty jesteś, ale ja z małopolskiego nfz dwukrotnie byłam nad morzem i za każdym razem czekałam 24 m-ce. pierwszy raz wniosek w paźdzeicniku wyjazd koniec pażdziernika, drugi w listopadzie wyjazd druga połowa listopada. teraz czekam trochę ze złozeniemw wniosku bo chciałabym jednak pojechać w innym terminie niz późna jesień. koleżanka złożyła w grudniu,pojechała do Lądka po 22 mesiącach w październiku, więc troche wczesniej.nad morze z z pewnością nie wcześniej niż po 2 latach, chyba że ze zwrotów, ale nie próbowałam. pozdrawiam
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mała korekta :arrow: teraz widzę, ze też z małopolskeigo nfz :)
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

krys pisze:Dzisiaj ukazalo mi sie info Wyjazd do Krynicy -Zdroju -Nowy Dom Zdrojowy ul Nowotarskiego7 od 2 kwietnia do 23 kwietnia bardzo proszę o jakies informacje tych co przerzyli juz takie leczenie w tym sanatorium jakie sa tam warunki i czy mozna liczyc na pokoj 1 osobowy.serdecznie pozdrawiam
gratulacje Krys. krynica naprawdę ładna , w kwietniu moze być już ładnie, chociaz przygotuj się, że może być chłodno jeszcze :) bo tam wiosna trochę później zawita :) miłego pobytu i atrakcji :D
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Witaj Krys - dużo pozytywnych opinii o "Twoim" sanatorium. Ponad sześćdziesiąt wpisów, w tym i aktualne :).
Wystarczy wpisać w górne, prawe okienko szukaj słów: Nowy Dom Zdrojowy.
W dziale: oceń sanatorium "podłączasz" się do interesującego tematu i masz odpowiedzi :). Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

krys pisze:Dzisiaj ukazalo mi sie info Wyjazd do Krynicy -Zdroju -Nowy Dom Zdrojowy ul Nowotarskiego7 od 2 kwietnia do 23 kwietnia bardzo proszę o jakies informacje tych co przerzyli juz takie leczenie w tym sanatorium jakie sa tam warunki i czy mozna liczyc na pokoj 1 osobowy.serdecznie pozdrawiam
teraz doczytałam Krys że ty też z małopolski więc Krynicę i warunki tam panujące znasz :) pewnie wolałbyś morze, ale może następnym razem sie uda:) . ja skaldałam dwukrotnie na bnarząd ruchu i drogi oddechowe puls tarczyca, więc dwukrotnie mi chwyciło, ale może dlatego, że to była bardzo późna jesień :lol:
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Tak wolałbym morze haahhaah ale trudno !No fajnie zapewnie będzie jak sa same dobre opinie o tym sanatorium a to sie liczy.Dzieki wszystkim za info !!.pozdrawiam serdecznie
Zablokowany