Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj ukazalo mi sie info Wyjazd do Krynicy -Zdroju -Nowy Dom Zdrojowy ul Nowotarskiego7 od 2 kwietnia do 23 kwietnia bardzo proszę o jakies informacje tych co przerzyli juz takie leczenie w tym sanatorium jakie sa tam warunki i czy mozna liczyc na pokoj 1 osobowy.serdecznie pozdrawiam
samanta pisze:Malgonia Witaj ,no to czekamy razem ja podobnie jak ty też z nfz małopolskiego i czekam od listopada 2011.
nie wim skąd ty jesteś, ale ja z małopolskiego nfz dwukrotnie byłam nad morzem i za każdym razem czekałam 24 m-ce. pierwszy raz wniosek w paźdzeicniku wyjazd koniec pażdziernika, drugi w listopadzie wyjazd druga połowa listopada. teraz czekam trochę ze złozeniemw wniosku bo chciałabym jednak pojechać w innym terminie niz późna jesień. koleżanka złożyła w grudniu,pojechała do Lądka po 22 mesiącach w październiku, więc troche wczesniej.nad morze z z pewnością nie wcześniej niż po 2 latach, chyba że ze zwrotów, ale nie próbowałam. pozdrawiam
krys pisze:Dzisiaj ukazalo mi sie info Wyjazd do Krynicy -Zdroju -Nowy Dom Zdrojowy ul Nowotarskiego7 od 2 kwietnia do 23 kwietnia bardzo proszę o jakies informacje tych co przerzyli juz takie leczenie w tym sanatorium jakie sa tam warunki i czy mozna liczyc na pokoj 1 osobowy.serdecznie pozdrawiam
gratulacje Krys. krynica naprawdę ładna , w kwietniu moze być już ładnie, chociaz przygotuj się, że może być chłodno jeszcze bo tam wiosna trochę później zawita miłego pobytu i atrakcji
Witaj Krys - dużo pozytywnych opinii o "Twoim" sanatorium. Ponad sześćdziesiąt wpisów, w tym i aktualne .
Wystarczy wpisać w górne, prawe okienko szukaj słów: Nowy Dom Zdrojowy.
W dziale: oceń sanatorium "podłączasz" się do interesującego tematu i masz odpowiedzi . Pozdrawiam.
krys pisze:Dzisiaj ukazalo mi sie info Wyjazd do Krynicy -Zdroju -Nowy Dom Zdrojowy ul Nowotarskiego7 od 2 kwietnia do 23 kwietnia bardzo proszę o jakies informacje tych co przerzyli juz takie leczenie w tym sanatorium jakie sa tam warunki i czy mozna liczyc na pokoj 1 osobowy.serdecznie pozdrawiam
teraz doczytałam Krys że ty też z małopolski więc Krynicę i warunki tam panujące znasz pewnie wolałbyś morze, ale może następnym razem sie uda:) . ja skaldałam dwukrotnie na bnarząd ruchu i drogi oddechowe puls tarczyca, więc dwukrotnie mi chwyciło, ale może dlatego, że to była bardzo późna jesień
Tak wolałbym morze haahhaah ale trudno !No fajnie zapewnie będzie jak sa same dobre opinie o tym sanatorium a to sie liczy.Dzieki wszystkim za info !!.pozdrawiam serdecznie