Upss............ aż tak?moczyk pisze:Ja już siedzę za te marzenia właśnie . Dostałem , na szczęście w zawiasach tylko , uch , ale muszę się pilnować .teśka pisze:A ja tak sobie siedzę i myślę (zamiast pracować ha ha...)...
Może jest gdzieś... ktoś... dla kogo jestem marzeniem . . .![]()
Pomarzmy trochę...
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Pomarzmy trochę...
- teśka
- Przyjaciel forum

A ja myślałam, że szarlotkamoczyk pisze:Teśka ,
Tak ! Wzięła dziada oranżada !
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Tesiuteśka pisze:Asik, wstąp do naszego stowarzyszenia
- teśka
- Przyjaciel forum

Mogę Ci tylko życzyć, byś zawsze mogła być dla tego Kogoś tym, kim Jesteś
............Tesiu właśnie dostarczyli pralkę i ze śmiechu nie mogli jej wnieść ...już dawno się tak nie ubawiłameluunia pisze:..........Oj Tesiu czasem marzenia wymykają się z pod kontroli ...przedwczoraj dostałam taki sms. „Czekam na Ciebie gorący jak lawa wydobywająca się z wulkanu, pragnę Cie pieścić i być w Tobie, nie myślę o niczym innym tylko o tym co będziemy robić jak się spotkamy. Kocham Cię do szaleństwa ” – możesz Sobie wyobrazić moje zdziwienie![]()
był to sms od montera pralki którą naprawiał ...i idąc dalej odpisałam...„Ja też bardzo Cię kocham szczególnie kiedy dobrze i tanio naprawisz móją pralkę , tylko jak już będziesz w niej grzebał spróbuj jednak się skupić. I daj znać kiedy mogę ją odebrać” ...właśnie rano dzwonił że pralka naprawiona i mało ze śmiechu się nie udusił
![]()
![]()