Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kruszynka pisze:Tzw. złogi cholesterolowe (inaczej blaszka miażdżycowa) odkładają się w ścianach tętnic, a więc zwężają je i usztywniają jak zwał tak zwał lekarzami nie jesteśmy ,ale naleweczki rozpuszczą co trzeba
Tak Kruszynko , ale te blaszki najlepiej i skutecznie rozpuszcza nalewka, której chyba nikt nie może degustować. Jest to nalewka czosnkowa.Ona smakuje gorzej niż wkładka do gumowca po rocznym używaniu.
Zbyszku , Ty mnie nie strasz , wystarczy że doktory mnie porządnie przestraszyły , czas obserwacji dla mnie już się skończył , teraz trzeba działać . Leki mam i zażywać będę ziółka też , jak na razie nie zapominam o łykaniu tabletek , a co mi się może stać jak zapomnę wziąć np jednej dawki ?
Aniu , ja nie znam Twoich leków i nie mogę się na ten temat wypowiadać. Wiem jedno, nie powiem nikomu aby nie brał leków od ciśnienia. Powiem każdemu, aby się zastanowił, co robi dla swego organizmu biorąc leki przeciw cholesterolowi. Powiem też każdemu, który bierze leki na rozrzedzenie krwi, aby koniecznie suplementował się w tym czasie witaminą K2 -która w Polsce nie istnieje, a na zachodzie można to kupić w każdej aptece.Powiem każdemu, że te wszystkie problemy można wyleczyć za pomocą medycyny niekonwencjonalnej, omijając wszystkie skutki uboczne leków syntetycznych. Leki syntetyczne są marnymi podrubami leczniczych związków chemicznych występujących w przyrodzie.Przeczytaj wszystkie dane o swoich lekach, które są w opakowaniach, a szczególnie o skutkach ubocznych.
kruszynka pisze:Tzw. złogi cholesterolowe (inaczej blaszka miażdżycowa) odkładają się w ścianach tętnic, a więc zwężają je i usztywniają jak zwał tak zwał lekarzami nie jesteśmy ,ale naleweczki rozpuszczą co trzeba
Tak Kruszynko , ale te blaszki najlepiej i skutecznie rozpuszcza nalewka, której chyba nikt nie może degustować. Jest to nalewka czosnkowa.Ona smakuje gorzej niż wkładka do gumowca po rocznym używaniu.
Kryszynko , najwięcej bierze się tego 25 kropelek po 3 razy dziennie. Biorę to od ośmiu lat. Da się wytrzymać. A efekty uboczne? Od ośmiu lat (z roczną przerwą- nalewka z suchego czosnku )nie przeziębiłem się.
anusia153 pisze:Zbyszku , Ty mnie nie strasz , wystarczy że doktory mnie porządnie przestraszyły , czas obserwacji dla mnie już się skończył , teraz trzeba działać . Leki mam i zażywać będę ziółka też , jak na razie nie zapominam o łykaniu tabletek , a co mi się może stać jak zapomnę wziąć np jednej dawki ?
Aniu jak zapomnisz jednej czy dwóch dawek leków raczej nic strasznego nie powinno się stać gdyż ich rozpad i wydalanie z organizmu trwa wiele godzin .