Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Twój czas jest ograniczony, a więc nie marnuj go na życie cudzym życiem.
Nie daj się złapać w pułapkę przeżywania życia, będąc sterowanym przez innych.
Nie pozwól, by zgiełk opinii innych zagłuszył twój wewnętrzny głos.
I co najważniejsze, miej odwagę podążać za swoim sercem i intuicją. One jakimś cudem już wiedzą, kim tak naprawdę chcesz zostać.
Wszystko inne ma wartość drugorzędną!
"Znowu on. Los. To słowo często towarzyszyło mi, kiedy byłam dzieckiem. Szeptał do mnie z ciemnych kątów pokoju w czasie samotnych nocy. Był pieśnią ptaków na wiosnę i wołaniem wiatru w nagich gałęziach zimowego popołudnia. Los. Zarówno moja udręka, jak i pociecha. Mój towarzysz i moja klatka." - Leslye Walton...
Często ludzie mówią ,że nie ma pieniędzy ,na to i tamto .
Że są biedni a skoro mają co do garnka włożyć ,w co się ubrać ,to naprawdę są na tyle bogaci
żeby podzielić się ,kawałkiem chleba z drugim człowiekiem .
Zawsze jesteś dość bogaty ,by uśmiechnąć się do drugiego człowieka ,dość bogaty ,by kogoś obdarzyć
dobrym ciepłym słowem .
Gabriela Gargaś .
BozenaMat pisze: 19 lis 2018 10:51
To do tych zmian
Spróbuj nie opierać się zmianom, które napotykasz na swojej drodze. Zamiast tego daj się ponieść życiu. I nie martw się, że wywraca się ono czasem do góry nogami. Skąd wiesz, że ta strona, do której się przyzwyczaiłeś, jest lepsza od tej, która cię czeka?
Elif Şafak