Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wieści są takie ze trzeba mieć gotówkę do opłaty za pobyt.
Do dziewiątej rano trwa doba hotelowa wiec od 9 , panie pokojowe sprzątają i sukcesywnie kuracjusze są delegowani do pokoi.
Nie wiem jak wy ale ja juz tych nut z Krakowiaka doczekac sie nie mogę oj bedzie sie dzialo .
Prywatnie jade pierwszy raz ,,,, nienormowany czas powrotu zero kontroli .
Aby liczy sie kultura i takt wobec wlasciciela obiektu .
Oczywiscie jak.zawsze przynajmniej dla mnie najwazniejsze sa zabiegi czyli do poludnia bawimy sie ale na salach zabiegowych z mozliwoscia dokupienia zabiegow
Insignia 2010 pisze: 25 lis 2023 18:55
Gieni nie ma Zbyszka nie ma co to będzie , co to będzie
Ano w postach do Iwonicza bida będzie.
Pozdrowionka hej !!!!
Hej i sprawa się rypła osoby ktore nie jada w ogóle do Iwo , a juz na pewno 20.01. Namieszały i zniknęły.
A Ci którzy chcieli jechać chyba zrezygnowali bo cisza w temacie się zrobiła