Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Maria W porównaniu do mnie to i tak jesteś w dużo leprzej sytuacj U mnie przez ostatni tydzień ubyło tylko 30 Myślę że w następnym tygodniu będzie troszkę lepiej.A może już jakiś długo oczekiwany przydział
Biorąc pod uwagę Twój spadek nr można się zdenerwować. Ten sam oddział , a u mnie raz góra raz dół. Dzisiaj zadzwoniłam do oddziału to pani oznajmiła, że po niedzieli będą dzielić na lipiec i sierpień. Stan na dziś to 120.