Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
UF Małgosiu dobrze że Światowit a nie Bałtyk. Słyszałam,że ostatnio część pokoi i tam w końcu wyremontowali ale gdyby dostać przed remontem .............. . Pod względem warunków było to moje najgorsze sanatorium W Światowicie jadałam posiłki - ok. Zabiegi rozrzucone w 3 miejscach ale Świnoujście samo w sobie super i na spacery i na tańce . Gratuluję!
Dziękuje Zosiu na zabiegi jestem przyzwyczajona z tym chodzeniem to będzie piękna wiosna i żeby tylko nie padało a reszta sama się ułoży....miłego dnia
To jedziemy na jednym wózku Kotka.Ja tez we wrześniu 2013roku na reumatologię.
Moje skierowanie już wróciło do NFZ po weryfikacji ,ale jeszcze nie widzę na przeglądarce jego, nadal pisze ,że poszło do weryfikacji.
Kotka i kbeska44:) chyba będziemy korzystać z sanatorium w tym samym terminie, może gdzieś się spotkamy? Też właśnie odesłałam po weryfikacji i czekam na przydział, mam nadzieję na sierpień, mimo że 24 m-ce oczekiwania, to wychodzi wrzesień, który zupełnie mi nie pasuje;/ bo urlop w sierpniu, i nie wiem, co zrobię w innej sytuacji, chyba będę musiała zrezygnować. Ale wyskrobałam kilka słów i dołączyłam do aktualizacji skierowania przez lekarza, może się przychylą? Mam nadzieję:)
serendipity pisze:Kotka i kbeska44:) chyba będziemy korzystać z sanatorium w tym samym terminie, może gdzieś się spotkamy? Też właśnie odesłałam po weryfikacji i czekam na przydział, mam nadzieję na sierpień, mimo że 24 m-ce oczekiwania, to wychodzi wrzesień, który zupełnie mi nie pasuje;/ bo urlop w sierpniu, i nie wiem, co zrobię w innej sytuacji, chyba będę musiała zrezygnować. Ale wyskrobałam kilka słów i dołączyłam do aktualizacji skierowania przez lekarza, może się przychylą? Mam nadzieję:)
Może się spotkamy ,kto wie? A jaki masz numer w przeglądarce na dzień dzisiejszy i profil serendipity?
Poczatek tygodnia byl bardzo obiecujacy, ale juz od srody zaczelo isc coraz wolniej. Suma sumarum ubylo mi 806 numerkow osiagajac pulap 2314 na koniec tygodnia. NFZ dolnoslaski osiagnal w tym tygodniu 113% normy, co i tak jest calkiem dobrze Milego weekendu wszystkim zycze!