Pomarzmy trochę...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Pomarzmy trochę...

Post autor: forumowicz »

No, no ....Moczyk. Celnie trafiasz w najcenniejsze perełki na forum. ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

..............Jak długo musiałam myśleć. :?: :?: .Zaczynam już siebie rozumieć, zaczynam rozumieć świat, który mnie otacza.......... Na nowo poznaję samą siebie, patrzę na to z innej perspektywy............. :? Przyszedł kolejny wieczór, w którym obudziła się ta druga Ja. Powoli popadam w zauroczenie, tymi wieczorami. :| Spokój i pustka mnie otacza, delikatna melancholia. Raz co raz na dłonie kropią mi łzy, łzy pełne myśli...... To nie są smutne łzy, to są łzy urocze, niesamowite... :) :) Czasem mieszają się, ze skraplającą się parą z kubka pełnego gorzkiej herbaty. A dłonie, zimne, zmęczone muskają twarz, opuszki palców dotykają suchych ust.... :serce: i ta muzyka ....która katuję moją duszę .....http://www.youtube.com/watch?v=N7Zm-lZy ... 400E72D18F :serce:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

mix pisze:No, no ....Moczyk. Celnie trafiasz w najcenniejsze perełki na forum. ;)
Mix-iu, przecież to forum to perła dla Nas wszystkich ;)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Eluuniu, ale się zasłuchałam w ten utworek i . . . :oops:
Jakoś dziwnie oczy nabrały wilgoci :( Czy to może wieczorny deszczyk, nie to . . .
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

............Spełniam swoje marzenia ....Czasem ktoś inny je spełnia ...Później to spełniane są moje kaprysy ale ja wiem że najpiękniejsze marzenia to te niezrealizowana ....Bo to one nadają mojemu życiu sens :serce:
forumowicz

Mówi się, że najpiękniejsze chwile nigdy nie wrócą.Wrócą.Wrócą w snach,w marzeniach,w tęsknocie.Będą szły w parze ze łzami....
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Smuga..... :kwiat: Czasem trzeba wyluzować: w sprawach ważnych i jeszcze ważniejszych…Trzeba po prostu wyjść gdzieś na łąkę, do lasu, popatrzeć na chmury i zachwycić się pięknem życia…Otworzyć się na świat na człowieka ...Tak ale, nie zachłysnąć się…Nie patrzeć na wszystko tylko przez różowe okulary…Ale zachwycić się tym, co nas otacza…Życiem…Ulotnym, ale magicznym…Wiem że życie ma tyle kolorów, ile sam potrafisz w nim dostrzec…Bo to serce, a nie rzeczywistość daje kolor wszystkiemu :serce: :serce:...A marzenia dają motywację do życia ...Tak myślę ... ;)
forumowicz

Marzenia są jak dzikie koty,które uciekają z miasta,chodzą własnymi ścieżkami,po czym wracają obdarte i obolałe w rzeczywistość :(
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wiem że droga do marzeń jest długa ...kamienista ...z wybojami ...ale jak się ma prawdziwego przyjaciela u boku o ile łatwiejsza ....I wtedy żadna podróż nie jest tak uciążliwa...Mam nadzieję że dziś na tym przystanku co się zatrzymam czekają mnie same miłe chwile ;) :) oby ...Miłego dnia dla wszystkich :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

[ obrazek zewnętrzny ]
Właśnie dowiedziałam sie, że moja znajoma w 30 rocznice ślubu jedzie w podróż dookoła świata.....fajnie....też bym chciała :D
ODPOWIEDZ