Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Lokator nie przyjechał to musisz dopłacać? Ja lubię różne piwa, Lecha i Warkę też ale dzisiaj wzięło mnie na owocowe ostatnio bardzo smakowało mi Raciborskie i Perła niepasteryzowana.. Ja częto jeżdzę po Polsce i zawsze przywożę regionalne piwa.
Basia, szczerze mówiąc,pisząc to tak, trochę, naskoczyłyście na Piotrka - przecież on tylko się pytał, coś chciał się dowiedzieć a dziewczyny zrobiły mu "jazdę" - widocznie tak macie
margot - nie wiem o co Ci chodzi - masz jakiś problem ? - nie deptaczkiem tylko rowerkiem .. do Panoramy -aż taki stary jeszcze nie jestem - pozdrawiam
Sabe ,ja nie naskakiwałam na nikogo. Próbowałam bardzo grzecznie wyjaśnić nieścisłości pewne.
Kończę ten temat.
Dobrej nocki zyczę. NNikka- pierwszy sen w nowym miejscu.. Śpij dobrze
B