Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Samosia pisze: 06 lip 2021 19:48
Witaj....składałam wniosek w sierpniu 2018r. jeszcze miesiąc temu miałam około 13000 przedemna ale zadzwoniłam po tzw.zwrot i już od niedzieli jestem w domu byłam w Żegiestowie Zdroju sanatorium Wiktor Cechini przyznam wróciłam bardzo zadowolona i wypoczęta więc warto próbować i dzwonić tym bardziej,że usłyszałam od Pani z NFZ,że przy tym numerze jaki miałam to czeka mnie wyjazd w listopadzie lub grudniu a więc zima a tego znów nie chciałam
Dzięki za podpowiedź, Tez korzystam ze zwrotów. Poczekam jednak cierpliwie na swoją kolejkę. Od marca ubiegłego roku czekam na wyjazd z ZUS-u.
Myślę ,że wrzesień będzie możliwy na rehabilitację, więc w styczniu lub lutym mogę jechać z NFZ. Pozdrawiam cieplutko.
Ja skladalem wniosek w marcu 2018,decyzja o przydziale wlasnie jest...tez myslalem o zwrotach ale pracuje jeszcze i nagly wyjazd nie wchodzil w rachube.
Chyba przy nr 1115 kolejka sie zatrzymala i dokumenty zostaly zwrocone do lekarza prowadzacego celem uzupelnienia.Po ponad mc pojawil sie przydzial w przegladarce i za pare dni pismo z NFZ.Termin mam na wrzesnia.
Witam, obecnie nr w kolejce to 4647. Mam pytanie do forumowiczów. Wiem, że już odpowiadano ale wszystko tak się zmienia. Kiedy szacunkowo mogę spodziewać się wyjazdu? Może ktoś dostał teraz skierowanie? Przy Jakim numerze? I na kiedy. Będę wdzięczny za podpowiedź.