Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
niebieski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2012 13:05

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: niebieski »

do picnicka
piszesz do mnie dodajac znak zapytania na końcu zdania.. Ale ja nie byłem w Jantarze ale się dopiero wybieram:)
Liczę w sumie na dobra pogodę/plaża/ i swiety spokój bo terten temu sprzyja.
Wycieczki mnie nie interesują bo znam okolice jak ..własną kieszeń.Mieszkam w centrum Gdańska :)
bsz
Na forum od: 13 lip 2012 21:16

Post autor: bsz »

witam, czy ktoś z okolic Lublina wybiera się na turnus do Jantaru od 23 lipca?
bsz
Na forum od: 13 lip 2012 21:16

Post autor: bsz »

witajcie, a czy w ogóle ktokolwiek jedzie na turnus od 23 lipca do Jantaru?
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

bsz, nie wiem kto jedzie ale moge ci powiedzić jak tu jest bo właśnie tu jestem
rehabilitanci mili i fachowi, kuchnia dobra choć dla menów małe porcje i to było by na tyle jeśli chodzi o pozytywy,
teren wokół hotelu mocno zaniedbany, jestem tu już dwa tygodnie i nikt przez ten czas nawet trawnika nie skosił, może brak ludzi, pal licho, ale jakby kosiarke postawili to nie jeden by złapał żeby sie nie nudzić, roślin umilających oko też brak - ogólnie jakieś nie dokończone remonty zewnętrznie i wszystko dziko rośnie, brak ławek parkowych z oparciem postawili kilka takich naprostszych chyba gimnastycznych, wąskich desek noi mało, można wypożyczyć leżak albo rower i to juz wszystkie atrakcje, a zapomniałabym na holu jest jeden stół do pink-ponga, na czytelnie lub kawiarnie nie ma co liczyć, a miejscowość....trzy ulice na krzyż zostaje tylko wypad do gdańska, do plaży 25 min szybkim marszem,ale plaża czysta i ładna
winda od dwu tygodni nie działa ale napis awaria wisi jakby co, więc osoby o kulach muszą być tą informacją usatysfakcjonowane, na basen wążą raz w tygodniu do sopotu co zajmuje 3 godziny wyjęte z rehabilitacji więc potem trzeba nadrabiać, po prostu hotel wogóle nie przystowany dla osób chorych na narządy ruchu, o tym że jest sauna dowiedziałam się wczoraj oczywiście odpłatna
radze zabrać dobrą książkę, a jeśli chodzi o rozrywke to tylko potańcówka pod wiatą
z lublina jedzie bezpośredni pociąg wychodzi o 7.00 w gdańsku głównym jest o 16.20 potem wsiadasz w 112 i wysiadasz w sobieszewie na wyspie na pierwszym przystanku za stażą pożarną i jest to przystanek na żądanie.
życze miłego pobytu i dobrej pogody bo w deszcz to naprawde można umrzeć z nudów
magda-m
Na forum od: 15 lip 2012 13:33

Post autor: magda-m »

Witam . Czy ktoś jedzie na turnus 17 sierpnia ? :roll:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

bsz, wybiera się kilka osób w tym terminie - przeglądnij poprzednie strony.
Pozdrawiam :)
marylap
Na forum od: 15 lip 2012 18:37

Post autor: marylap »

Witam miło kto z was ma turnus 17 sierpnia .Jestem z gdyni :)
wojtekpostoj24
Na forum od: 16 lip 2012 19:45

Post autor: wojtekpostoj24 »

WITAM WSZYSTKICH
MOJ TURNUS NA WYSPIE SOBIESZEWO W PENSJONACIE JANTAR ROWNIEZ ZACZYNA SIE 23 LIPCA. WYJEZDZAM Z LUBLINA SAMOCHODEM WIEC PROSZE O KONTAKT NA E-MAIL OSOBY CHETNE NA WYJAZD.
picknick
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 09:22

Post autor: picknick »

Windy stoją, do żarcia rzucają juz chyba wszystko co im zostało, rehabilitantki tylko dwie bo urlopy, nocami hałasy bo sztywny z ekipa ostro sie bawią.
Jednym słowem, żenada!

Ale nikt sie nie kwapi zareagować. kontrolę z zus to kpina - przyjeżdżają chyba tylko po to by sobie obiadek zjeść.

Jest niby jakas menedżer tego całego syfu ale odkąd pokazała sie pierwszego dnia tak jej nie widać.

A sztywny z ekipa juz chyba wszystkie pieniądze przepili bo ściepę wymyślili rzekomo na prezenty dla personelu. Stara dobra metoda cwaniaków by przy okazji sie za darmo nachlac.

Moja ocena sanatorium
3/10
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

picknick
myśle że jak chcesz kogoś obsmarować to więcej popytaj, żeby info było rzetelniejsze...., "sztywny" kase zbiera na nasze życzenie, bo to my kobiety chciałyśmy żeby ktoś się podjął zbiórki i zakupów na "podziękowanie" personelowi,bo prostu jest taki niepisany zwyczaj,że turnus zrzuca się po parę groszy i zamiast chodzić i nosić jakieś czekoladki każdy z osobna to lepiej kupic coś okazalszego i podziekować w imieniu wszystkich kuracjuszy, chyba jak dasz 5 zl to nie zbiedniejszesz....no chyba że uważasz że nic nikomu się nie należy to nie dawaj tej 5...damy radę i bez ciebie
ja chce podziękować bo uważam że rehabilitancji są mili, życzliwi i są dobrymi fachowcami, nie robią łaski chociaż mieć na głowie 160 kuracjuszy każdego dnia to nie mało, i te osoby które się składaja też są tego zdania a ty chyba lubisz interesować się innymi ludźmi skoro tak bardzo zwracasz uwagę na "sztywnego"
życze miłego pobytu
ODPOWIEDZ