Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ruda - masz rację
Nasi Przyjaciele Forum w imię miłości i tolerancji nigdy nam nie wybaczyliby, gdybyśmy nie ujawnili gdzie i kiedy będziemy konsumować ten ROMANS (niekoniecznie lodowy) Jednak nie trzeba zakładać nowych rubryk czy tematów
Dla zainteresowanych mam dobrą wiadomość O wszelkich nowych RONANS-ach będziemy Was informować w temacie ROMANS
Komentarze Przyjaciół zapewne będą niewybredne
I proszę bardzo, w Romansie wszystko dozwolone , ale tu o Rudą a nie o mnie chodzi
To kiedy , żebym znowu nie strzelił sobie samobója, bo wystartuję do Rudej kiedy nie będzie trzeba i chryja będzie, że się wcinam w ROMANSIE, co trudno powiedzieć czy już się zakończył czy też rozpoczął od nowa
Oto najświeższe nowiny dla wzystkich czekających na informacje w temacie ROMANS
Wczorajszym wieczorem nasz ROMANS został skonsumowany w całości, podobnie jak mnóstwo piwa przy okazji emocji futbolowych
Oczywiście konsumpcja dotyczyła ROMANS-u wyłącznie w wersji deserowo-lodowej
Max
Hipokryt coś bardzo się gęsto tłumaczysz czyżbyś miał kilka pudełek tych ROMANSOWYCH lodów i w zalotny sposób używałeś ich w ROMANSIE A teraz próbujesz udowodnić, że konsumpcja już się odbyła
Dość wyraźne dźwięki wydajecie z siebie , tylko nie wiem czy chodzi o lody czy też ciągle ROMANS Wam w głowie
Hipuś, a z lokalnych ogłoszeń o ROMANSOWYCH lodach, które już skonsumowałeś to Masz coś jeszcze pod ręką Może być szarlotka... hmm... na przykład z lodami i wtedy może ROMANS przy takim Ciachu nam się porządnie rozwinie