gdzie po operacji ginekologicznej?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: gdzie po operacji ginekologicznej?

Post autor: Felice »

Eda z opiniami to różnie bywa.Są malkontenci,są ludzie,którym na wyjazdach wszystko odpowiada.Z obserwacji wiem,że jak ktoś ma towarzystwo,fajnie się bawi to i byle zalewajka jest pyszna,a zacieki na ścianach niewidoczne. Najgorsze w wydawaniu opinii według mnie są małżeństwa.Są już trochę sobą znudzeni....więc cóż pozostaje? Szukanie dziury w całym :D Też trudną kategorią jest sąsiadka z pokoju,która zazdrości innym koleżankom powodzenia ;)
Tak,ze niektóre opinie należy traktować z przymrużeniem oka.Moja koleżanka była w Nowych Łazienkach.Warunki miała nie najciekawsze...ale spotkała tam jak się okazuje miłość swojego życia i o obiekcie napisze Ci w samych superlatywach.
eda1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 20:02

Post autor: eda1 »

Witaj Alice, na pewno masz dużo racji, ale szykując się do wyjazdu, szczególnie pierwszy raz, zainteresowani jesteśmy sprawami bardziej przyziemnymi, nie wyobrażając sobie nawet tak romantycznego finału :D
Rzeczywiście motywy opiniowania mogą być rożne, warto posłuchać i wypośrodkować ;)
Twojej Koleżance życzę dużo szczęścia, a sobie skierowania do Wojskowego w Krynicy, bo o tym uzdrowisku nie znalazłam ani jednej negatywnej opinii :mrgreen:
Pozdrawiam i zapraszam, może jeszcze ktoś, coś napisze :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Życzę Tobie też skierowania do Wojskowego w Krynicy...tam też byłam :D i mam same dobre wspomnienia i skojarzenia.
gabimaga
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2016 21:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: gabimaga »

Jakie to zabiegi ginekologiczne wykonuje Pani położna??? W ogóle jakie zabiegi są wykonywane podczas takiego turnusu.
Ja dostałam poszpitalne, jeszcze nie wiem kiedy i gdzie bo czekam.
Mam nadzieję nie trafić na Nowe Łazienki ale aż zadzwonię jutro z kim mają kontrakt podpisany. Zaczynam myśleć, że dostałam poszpitalne bo nikt do tych Łazienek jeździć nie chce.
Bicz szkocki to pastwienie się nad kuracjuszem, czy ja się mylę :shock: ?
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

Jan Kazimierz w Dusznikach też przydział może tam być . Byłam tam zabiegi miałam prawie jak wszyscy , tylko tampony borowinowe z profilu ginekologia , właśnie je wykonuje położna .
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2012 23:45
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: Ela46 »

Witaj serdecznie ja ci polecam Stary Dom Zdrojowy w Krynicy Zdrój,, Ja tam też byłam, kierowana po operacji Ginekologicznej,, Pozdrawiam
ODPOWIEDZ