Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kuracjuszkaasia pisze:
Nie byłam nigdy w Kołobrzegu , ale juz mi się tam podoba
Tylko jak po 4,0 wrócić do osrodka ?
Wystarczy grzecznie zapukać i otworzą.
A tak na serio to w MSW "na bank". /oczywiście grzecznie i z kulturą/
Pewnie nie we wszystkich sanatoriach jest to możliwe.
Będąc w CRR w Iwoniczu,też nie mieliśmy problemów z powrotami po 22 zawsze można się było dogadać bo w nocy na recepcji dyżurował palacz.Według mnie większa dyscyplina panuje w Sasance w Świnoujściu ,ale też nie było żle
W MSW w Kołobrzegu byłam w tym roku.
Co prawda nie wracałam o 4 ,ale o 24 mi się zdarzało i nie miałam problemu z wejściem.
Nawet nie musieliśmy pukać ,bo drzwi były jeszcze otwarte.
W dużych obiektach sanatoryjnych jest ochrona -"Perła Bałtyku" ,"MSW"-Kołobrzeg.
W mniejszych np."Piast "-Iwonicz,"Eskulap"-Rymanów najprawdopodobniej jej nie ma.Stąd i powroty są ściśle pilnowane.22.00 zamykane są drzwi.