Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Widzę ,że odnośnie zabiegów już Ci odpowiedziano, że można -więc sprawa tu jasna.Tak jak pisałem ale w innym temacie o Ustce bo o nią tu chodzi ale ok w kilku pkt. W okresie zimowym w "Hotelu Ustka " dawny Azoty w okresie bodaj od listopada aż do marca można spędzić dwa tygodnie nawet poniżej 960 zł za dwa tygodnie,bez tzw kosztów dodatkowych czyli darmowy parking i tv oraz internet. W tym tez okresie 3 zabiegi dziennie a są całkiem fajne od tych "prądowych" po "mokre" jak borowina itd. Bez względu na pogodę zawsze porcja jodu gratis Jedzenie jak to mówią full wypas ,śniadania i kolacje w formie bufetu obiad serwowany do stolika.Na turnusie był gostek co ważył ponad 150 kg łaził z 7 razy po dokładki i nie przejadł haha.Obiecałem sobie co roku w tym okresie np w Grudniu jechać na taki wypad no chyba ,że z NFZ się wstrzeli termin to wtedy nie .Była tam para która była siódmy raz i wciąż zadowolenie ,serdeczni i mili ludzie byłem zachwycony dołożyłem 200 zł i miałem jedynkę dla siebie ,serdecznie polecam ,chętnie odpowiem na kolejne pytania jeśli będą ,pozdrawiam
Jezeli bez zabiegów i nad mozem to polecam zajrzeć na stronę ośrodka 3 korony w Jastrzębiej. Tam tydzien pobytu ( mozna miec juz za 360 zł. Prowadzą go moi znajomi- są nastawieni na wczasy dla seniorów. Organizuja tez turnusy dla singli, wiec moze kogos zainteresuje.
Tak ale bez zabiegów już nie to ,również można jak bez zabiegów na kwatery prywatne szukać i będzie jeszcze taniej ale to już nie ten klimat. Uwielbiam od rana życie sanatoryjne ,pośpiech na śniadanie, kawa między zabiegami i te latanie a po południu już jak to woli. Ludzie mijają się czy tez spotykają na zabiegach tworzy się wspólnota ,fajna sprawa
Milenista, jasne- zgadzam się z Tobą Ja tez lubie sanatoryjne klimaty
Ale Maria pytała czy mozna bez zabiegów, dlatego odpowiedziałam podając ośrodek dla seniorów.
Móisz o tych 3 koronach???
ja widze cenę od 360 zł w kwietniu , 510 w czerwcu za tydzien...
Srodek sezonu za 2 tyg wychodzi mi 1200 wg cennika, wiec nie wiem czy móimy o tym samym miejscu. Bo raz ze linków wstawiac nie wolno, a dwa nie chce tu reklamowac czegokolwiek