Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
sory 613 a rano było 606 pytam bo jestem jeszcze dosyć młody i z małym stażem W tamtym roku na wakacjach na poszpitalne czekałem miesiąc a teraz nie wiem jak o jest no i byłem na 8 dni
bebe14 pisze:sory 613 a rano było 606 pytam bo jestem jeszcze dosyć młody i z małym stażem W tamtym roku na wakacjach na poszpitalne czekałem miesiąc a teraz nie wiem jak o jest no i byłem na 8 dni
WNIOSEK ZŁOŻONY W KWIETNIU :Wielkopolski czas oczekiwania na decyzję mniej niż 2-tygodnie czas oczekiwania po - ocenie lekarza SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA WYZNACZENIE MIEJSCA I TERMINU LECZENIA 18 miesięcy:( - numer bardzo daleki ponad 60.000 w takim tempie niemożliwe .Pozdrawiam