Busko Zdrój Włókniarz od 09.01.2018r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krysia1932
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2017 16:26

Re: Busko Zdrój Włókniarz od 09.01.2018r

Post autor: krysia1932 »

Wszystkim przyszłym kuracjuszom życzę zdrowych i spokojnych Świąt. Trzymajmy się razem. W tym nasza siła. Pamiętam jak pierwszy raz jechałam do sanatorium miałam numer 18 tysięcy, a teraz 56 896. jest różnica!!!!! Podpowiadamy sobie na forum i fejsie i jest nas coraz więcej. :serce: I jest fajnie!!!!! Do miłego zobaczenia......
krysia1932
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2017 16:26

Post autor: krysia1932 »

wyjazd zbliża się kroczkami małymi........ :D ciekawe, że tyle ludziska jedzie a nikt na forum jakoś się nie pofatyguje, z potem zdziwienie, że można by było przed wyjazdem to i owo uzgodnić!!!!!!! :kwiat: Alka ty będziesz wcześniej , to ogarnij temat i wieczorkiem napisz najbardziej przydatne w ostatniej chwili wiadomości i dopakować do walizeczki jeszcze małe co nie co!!!!! PA
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Krysiu..oczywiście.Będę wcześniej więc mam nadzieję na realne rozeznanie. Co prawda byłam 2 lata temu i dużooo znam ale zawsze coś zostaje i jest miłą niespodzianką.Jestem w Dublinie ...po Nowym Roku wracam..hi tylko przepakuję waluzki i w drogę. 🏂🏂🏂
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2017 19:57
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Magdala39 »

Ech dziewczyny zazdroszczę wam.. też bym chciała szykować się do wyjazdu.. to kwestia gustu ale na moim turnusie powszechnie panowała opinia że w wojskowym są lepsze dancingi .. ciekawa jestem jakie będą wasze opinie. Pozdrawiam cieplutko Magda
ODPOWIEDZ