Gadające głowy są niestrawne,racja.Ja nie patrzę i nie słucham,ale ciężko jest świadomie i uważnie żyć udając,że wszystko jest OK.
I proszę mi nie mówić,że to POLITYKA.Nie,to ŻYCIE.
Ale zawsze można o doopie maryni...

Chętny-Ty już tu już nic nie pisz bo według tego co pisze poprzednik nie jesteś prawdziwym Polakiem-zresztą według tego-ja też NIE,nie mam obniżonej emerytury-bo na niej jeszcze nie jestem,nie rzygam i nie pluję na rządzących,nie chcę aby było tak jak było,wyć do księżyca nie zamierzam,zamierzam tu żyć w Kraju nad Wisłą,korzystać ze swoich praw które mi przysługują-w tym do wolnej i nie skrępowanej wypowiedzi-a od rządzących-opłacanych również z moich podatków-traktowania wszystkich według reguł DEMOKRACJI,przejrzystości,nie łamania Konstytucji i często tak mocno podkreślanej-służebnej roli wobec Społeczeństwa-bez misiewiczów i nieudaczników w spółkach skarbu państwa , szacunku do wszystkich bez względu na orientację politycznązibi666 pisze: 04 lut 2018 14:28 WITAM,mysle ze TY Chetny masz zmniejszona emeryture przez rzad PIS ,skoro tak rzygasz i plujesz na rzadzacych ,te TWOJE zale sprowadzaja sie tylko do jednego -niech bedzie tak jak bylo ,a tego prawdziwi Polacy niechca ,zostaje CI tylko WYCIE do ksiezyca.Milej niedzieli.Stajesz sie juz mega upirdliwy pisz o sanatoriach bo to forum do tego sluzy