Krynica Zdrój 4.01.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Leonidas
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 paź 2018 11:24
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Krynica Zdrój 4.01.2019

Post autor: Leonidas »

truskawkowazima pisze: 19 gru 2018 09:12
Leonidas pisze: 11 gru 2018 17:50

aktualnie jestem w Lwimgrodzie jest ok, co prawda jeden kolega zakończył przygodę po niecałym tygodniu, ale chodził nadpruty non-stop. Jak zachowujesz się normalnie i chodzisz na zabiegi jest ok. Miłego wypoczynku.
Ja też jestem aktualnie w Lwigrodzie i ne zauwazyłam , nie natknęłam się na takie osoby jak pisze Leonidas.
Jest tutaj pięknie , bajecznie oświetlona Krynica wieczorem zachęca do spacerów, cały turnus w zimowej oprawie.
Lwigród jest bardzo przyjemnym miejscem, nie ma basenu, który dopiero póżną wiosną będzie otwarty.Ale widoki z Góry Parkowej czy Jaworzyny w słoneczny dzień są nieocenione.
Pozdrawiam obecnych i przyszłych Kuracjuszy.
czyli jedno jest jasne nie zamieszkujesz 4 piętra :D co do reszty Twojej wypowiedzi zgadzam się w 100%
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agata-beata »

Witam i dziekuje za cenne podpowiedzi. Mysle ze tez bede zadowolona z pobytu i z zabiegow. Choc troche naciesze oczy gorami w bialym sniegu czy oszronionymi drzewami. Lubie takie widoki. Do wyjazu coraz blizej. Bedzie dobrze. Pozdro
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

agata-beata pisze: 19 gru 2018 09:42 Choc troche naciesze oczy gorami w bialym sniegu czy oszronionymi drzewami. Lubie takie widoki. Do wyjazu coraz blizej. Bedzie dobrze. Pozdro
Oj Krynica okryta bialym puchem jest piekna :serce:
mlodychlopak20+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2017 17:04
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: mlodychlopak20+ »

chętnie poznam sie z kimś na miejscu
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Czas szybko mija i nadchodzi chwila aby pomyśleć o wyjeździe. Z jednej strony radość bo czekają nas liczne zabiegi i piękne widoku okolicznych gór pokrytych śniegiem, a z drugiej wielka niewidoma na kogo się trafi w pokoju i co to będzie za pokój. Ale cóż "cierp ciało coś chciało". Bedzie dobrze. Pozdrawiam wszystkich czytających nasze posty. :) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Strach się bać co to będzie.... :ugeek:
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witajcie po świętach....myślę,że tak żle nie będzie ;) Jedni szykują się do imprez sylwestrowych a drudzy do wyjazdu sanatoryjnego :roll: :roll: :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A co mi tam wesołe jest życie staruszka.. najpierw bal sylwestrowy a rano w samochód i do Krynicy a co, kto dziadkowi zabroni..:-D
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Samosiu faktycznie termin wyjazdu coraz bliżej. Te parę dni zleci bardzo szybko a potem czeka nas błogi wypoczynek. Niech inni nam zazdroszczą. Myślę, że fajna ekipa nas się zebrało. Może ktoś jeszcze do nas dołączy ..... Pozdro
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agata-beata pisze: 28 gru 2018 23:29 Myślę, że fajna ekipa nas się zebrało. Może ktoś jeszcze do nas dołączy ..... Pozdro

Pewnie będzie nas dużo więcej tylko,że ludzie albo się nie ujawniają ;) albo po prostu nie wiedzą,że taka stronka istnieje :?
ODPOWIEDZ