Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj olikkk, jadę do Krynicy za tydzień i martwię się o parking dla mojego samochodu, podpowiedz proszę gdzie Wy zaparkowaliście przy ostatnim pobycie w Sanatorium MSWiA
Pancernz , może nasz kolega nie ma czasu albo zbiera siły aby opisać swój pobyt .
Czasem ludzie piszą po jakimś czasie i mam nadzieję , że tak będzie .
Może inni też coś napiszą ? Pozdrawiam ciepło i...czekam na relacje .
Jeśli chodzi o parking to wykupiliśmy w Urzędzie Miasta kartę parkingową, która pozwala na parkowanie na wszystkich parkingach miejskich.
Nam się udało zwykle parkować nieco niżej ośrodka, na uliczce prowadzącej do pobliskiego kościoła zaraz obok parku.
Nie było problemem znalezienie wolnego miejsca, ale to był październik.
Niestety trzeba znaleźć wolne miejsce jak to zwykle bywa na każdym parkingu.
Można też wykupić miejsce parkingowe przy samym sanatorium, ale tych miejsc jest mało i sporo drożej.
dani888 pisze: 04 cze 2021 19:51
Pancernz , może nasz kolega nie ma czasu albo zbiera siły aby opisać swój pobyt .
Czasem ludzie piszą po jakimś czasie i mam nadzieję , że tak będzie .
Może inni też coś napiszą ? Pozdrawiam ciepło i...czekam na relacje .
Pobyt został opisany kilka postów wyżej.
Pierwszego pytania o parking nie dostrzegłam - sory....