Pozwólmy Forum przetrwać
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Pozwólmy Forum przetrwać
I mnie tu dawno nie było mój ostatni wpis ......W życiu jedni nam zszarpią serca.....
Ale zawsze też znajdzie się powód do uśmiechu, nie zapominajmy o nim.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Apel Pana Stanisława vel Sztani.
Jestem na Forum od lutego 2012 .
Ale takiej Bez pośredności to jeszcze chyba nie było.
I Takiego poparcia .
Nie WSZYSCY jesteśmy IDEAŁAMI , NIE WSZYSCY jesteśmy OMNIBUSAMI .
Ale na miły nie bądźmy PONAD -wystarczy że od 10 Lat mamy niczemu nie służącą Wojnę na Górze ,która podzieliła Społeczeństwo.
Czy i na Forum ma Być wojna - Komisje śledcze ???
Ludzie zastanówcie się do Czego chcecie Doprowadzić ?
Byłem w 1992 roku w Sebrenicy w dawnej Jugosławii .
Widziałem rzędy Trupów
Rzędy Kobiet z po rozcinanymi brzuchami .
Czy co niektórzy dążą do WOJNY DOMOWEJ .
Jakim PRAWEM i KIM Pan Jest aby kogoś móc Obrażać .
Napisałem kiedyś jest OPCJA
Wróg
Przyjaciel na Forum
Wpisz Moje Imię ,Mój Nick NIE BĘDĘ CIĘ DENERWOWAŁ- nie będziesz widział Moich wpisów
Forum
Które ma służyć Informacji o Miejscowości
Atrakcjach Turystycznych
Atrakcjach Kulinarnych
Miejscach atrakcyjnych
Dlaczego na ponad 150 Obiektów Sanatoryjnych w Polsce opisanych w miarę Profesjonalnie jest 5-10
Jako Forumowicze mamy możliwość wywarcia Presji na zarządców administratorów ,aby przesyłali informacje o obiektach o inwestycjach.
Forum
To na nim została opisana informacja n/t zabiegów
Łóżko wodne zamiast masażu
a Ile jest Informacji o których NIE WIEMY
Pamiętam gdy wchodziłem na Forum byłem prowadzony przez Dwie Osoby
SP - Selenę
i
Kruszynkę
Do dziś nie zapomnę Sobie ileż zamieszania wprowadziło słowo -MŁODA DAMO
Czy wspomnienia z lat ubiegłych ileż było żartów gdy wspominały Koleżanki pobyty czy nawet Te Delikatne intrygi Mix i Max
Sławne opowieści Pana Moczyka czy Utarczki z Panią Aleksandrą
Nie pamietam aby ktoś kogoś lub z kims aż tak pojechał.
Fakt wprowadziłem określenie ,które zrobiło zamęt .
Ale nawet dzis gdy slyszę to słowo okreslenie się uśmiecham.
Każdorazowo gdy Przekroczę staram się Przeprosić .
MNIE Nikt nigdy nie przepraszał bo.....
Ale nie wyobrażam sobie ,aby na Forum po kimś jechać .
Ale w tym Kraju to Lubimy
-
Gość
Lubimy się nad sobą użalać, szukając winy wszędzie dookoła, niekoniecznie w nas samych.
Lubimy używać szumnych słów przecząc w działaniach samym sobą.
Zamknijmy pewne drzwi albo zróbmy miesięcznicę forumową.
Skupmy się na tym co tu i teraz a dzieje się wyjątkowo źle.
Racja... dopiszmy do wrogów lub po prostu za wszelką cenę unikajmy polemiki z ludźmi nie z naszej bajki, zacieśniajmy więzy z tym z którymi nam po drodze ,ale nie po to by w tłumie, bo łatwiej poniżyć kogoś używając tak prostych instrumentów jak obłuda, ironia i chamstwo.
Jednocześnie nie bójmy się powiedzieć stop osobnikom, których jedynym celem jest zaognienie sytuacji bo są przypadki kiedy określenie kogoś idiotą po wielu próbach wyjaśnienia i dotarcia nie daje żadnego rezultatu. Efekt? Opis forumowicz przy wielu wartościowych nickach bądź stwierdzenie, że kiedyś było miło teraz wchodzę tutaj tylko z przyzwyczajenia...
Forum zmieniało się przez lata... wielu ważnych dla tego miejsca osób jest tu teraz i wnosi nadal tak wiele.. ale patrzmy realnie. 80 procent ludzi z dawnych lat bądź od lat wielu nie pisze bądź usunęła konto. A było przecież tak pięknie..
Pielęgnujmy istniejące przyjaźnie i budujmy nowe patrząc do przodu nie wstecz. Kto wie ile fantastycznych osób jeszcze poznamy?
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Nie rozumiem Pani toku rozumowania,forumowicz pisze: 26 mar 2020 13:37 Lubimy też wracać uporczywie do tego co było, co nie wróci już w takiej formie chociażby z uwagi na fakt, że nie ma już pewnych osób.
Lubimy się nad sobą użalać, szukając winy wszędzie dookoła, niekoniecznie w nas samych.
Lubimy używać szumnych słów przecząc w działaniach samym sobą.
Zamknijmy pewne drzwi albo zróbmy miesięcznicę forumową.
Skupmy się na tym co tu i teraz a dzieje się wyjątkowo źle.
Racja... dopiszmy do wrogów lub po prostu za wszelką cenę unikajmy polemiki z ludźmi nie z naszej bajki, zacieśniajmy więzy z tym z którymi nam po drodze ,ale nie po to by w tłumie, bo łatwiej poniżyć kogoś używając tak prostych instrumentów jak obłuda, ironia i chamstwo.
Jednocześnie nie bójmy się powiedzieć stop osobnikom, których jedynym celem jest zaognienie sytuacji bo są przypadki kiedy określenie kogoś idiotą po wielu próbach wyjaśnienia i dotarcia nie daje żadnego rezultatu. Efekt? Opis forumowicz przy wielu wartościowych nickach bądź stwierdzenie, że kiedyś było miło teraz wchodzę tutaj tylko z przyzwyczajenia...
Forum zmieniało się przez lata... wielu ważnych dla tego miejsca osób jest tu teraz i wnosi nadal tak wiele.. ale patrzmy realnie. 80 procent ludzi z dawnych lat bądź od lat wielu nie pisze bądź usunęła konto. A było przecież tak pięknie..
Pielęgnujmy istniejące przyjaźnie i budujmy nowe patrząc do przodu nie wstecz. Kto wie ile fantastycznych osób jeszcze poznamy?
Fakt odniosłem się raz ,drugi trzeci do Historii.
Fakt z uporem maniaka wolę Historię niż Dzisiejsze Obrażanie czy wyzywanie.
Dla wielu Ważne JEST dziś i TERAZ .
Dlaczego Nie umiecie ZAKOPAĆ TOPORA i cofnąć się krok w Tył
Dlaczego Nie umiemy wszyscy nie Hejtować i Napieprzać na Kogoś
Miesiąc Temu Pase Był
Max
Ja jestem Ciągle Bo wielu Forumowiczów mnie nie nawidzi za PRAWDĘ ,którą pisze prosto bez Ogródek
Teraz Grupa Trzymająca Władzę Obrała Sobie Marka - Hipokryta.
Za Miesiąc na Forum nie będzie już NIKOGO kto by przeszkadzał.
Pani Przyjaciel - Życzył Najgorszego Mojemu Serdecznemu Koledze Andrzejowi za To nie Przeprosił zmienił Nick.
Proszę zrozumieć Osoby ,które załozyły konto 5-10 lat temu sa Nadal ,ale unikają wpisów bo i po co
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Właśnie....dobrze napisałaś "unikajmy polemiki z ludźmi nie z naszej bajki" ale też nie popierajmy głośno tych, którzyforumowicz pisze: 26 mar 2020 13:37 ...................
nazywają innych tymi idiotami. Jeden krzyknie "idiota" a dziesięciu poprze:"ooo tak idiota.....masz rację, ty to jesteś wielki
Dziwisz się, że są tacy jak nazwałaś "osobnicy", którzy przestają pisać lub usuwają konta bo dziesięciu plus jeden inny osobnik zaszczuł biedaka?
Rzeczywiście było kiedyś pięknie
I cieszę się, ze znam wielu forumowiczów z którymi utrzymuję kontakt od 2013 roku.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Nie zawsze tylko dosadne słowa uderzają...