Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Niestety ale z sanatoriami będzie tak jak z przedszkolami. To że minister wydał zgodę na otwarcie nie znaczy że będą otwartę. Najpierw uzdrowiska pewnie będą musiały spełnić szereg wymogów którch pewnie nie ma jeszcze opisanych albo są jakieś wytyczne spisane na kolanie
Dla mnie to trochę umywanie rąk od odpowiedzialności, my jako ministerstwo otwieramy uzdrowiska a wy sobie radzicie, ale jak coś się stanie to wasza wina.
Poza tym kto ma płacić za badania kuracjuszy? Sam zainteresowany a może sanatorium lub NFZ/ZUS?
Byłem dzisiaj na krakowskim rynku,Ludzi mniej,ale wszystko się toczy w miarę normalnie,kawiarnie czy sklepiki działają jak zawsze,ludzie mają maski i nie mają. Myślę że podobnie będzie w uzdrowiskach, po prostu ludzie ustalają zasady.Ale czy będą zabawy tańce, to trudno powiedzieć, ale myślę że bez baletow da się żyć. Tak więc nic się nie martwcie, pakować się i jazda! Miłych pobytów życzę.
Kiedy ZUS da zielone światło jak rząd pozwoli! A kiedy wątpliwe czy w tym roku bo ZUS kasy nie ma idą na niekontrolowane L4 na zasiłki a ich jest multum! Obecnie ZUS już nieprzydzielaja nowych terminów prewencyjnych bo są już niewydolni! No i takie są realia..