Ktokolwiek Widział Max-a

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Ktokolwiek Widział Max-a

Post autor: ZenekM197 »

Powodzenia!!! :lol: :lol:
Pamiętaj, że idziesz się zakręcić, ale na parkiecie ;) :lol: :lol: , a nie przy barze ;)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Max-R pisze: 03 lip 2021 07:20 najfajniejsze jest że one nie wiedzą, że dzisiaj będę się bawił z innymi.
Kurcze,  Max,  to naprawdę takie fajne?
Czyżbyś był z tych co nie nienawidzą kobiet? Jeśli tak, to która i kiedy Ci tak dopiekła? :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie za bardzo rozumiem? Doprecyzuj,bo wydaje mi się że nie rozumiesz mojego wpisu.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Wydaje mi się, że Kleinehexe chciała Ci powiedzieć, że traktujesz kobiety przedmiotowo.
Może się mylę.
forumowicz

Nie mam teraz czasu ,ale obiecuję że wyjaśnię ten temat
forumowicz

Droga Kleinehexe, zadam Ci takie pytanie:czy będąc na dancingu,wieczorku tanecznym w sanatorium, tańczysz tylko z jednym panem,czy dla odmiany raz z jednym,raz z drugim,trzecim w zależności który Cię poprosi do tańca? Jeżeli nie z jednym,to idąc Twoim tokiem myślenia traktujesz każdego z tych panów przedmiotowo,czyli podsumowując ,podczas wieczorku zapoznawczego wczoraj, większość bawiących się była tak traktowana.Druga sprawa to wpisy na forum,właśnie przez niezrozumienie,jest większość konfliktów.kończąc aby nie przynudzać,pobyt w uzdrowiskach traktuje całkowicie na luzie,dla swietnej zabawy, a takiej nigdy by nie było, gdyby było tak jak piszesz, kobiety są bardzo mądre, i po jednej zabawie myślę że na następnej żadna by ze mną nie chciała zatańczyć,a tak nie jest.
forumowicz

Przestańmy rozkładać zdania na części, szukać dziury w całym ,szukać podtekstów, szanujmy.ludzi wesołych jak i niewesolych będzie na forum fajnie.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Przepraszam, chyba nie zrozumiałam Twoich intencji, ale odniosłam wrażenie, że odczuwasz pewnego rodzaju satysfakcję z tego, że będziesz tańczył z innymi, gdy te dwie panie tego nie wiedzą i liczą znów na Twoje towarzystwo. Ja nie  mam nic przeciw zabawie i tańcom z wieloma osobami, ale twój wpis zrozumiałam tak jak opisałam. Jeśli się mylę wybacz, ale nie dziw się też komentarzom,  przecież zdajesz sobie chyba sprawę, że czytają to różne osoby i różnie mogą interpretować sytuację. Wystarczy wyjaśnić i nie ma sprawy. :D
Udanej zabawy życzę!
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: Sloneczko »