Przydział sanatorium a numerki

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Przydział sanatorium a numerki

Post autor: iwcia »

Witajcie :)
Jak narazie jestem osamotniona ze swoim numerkiem, nikt nie wpisał sie z podobnym. :( : Czyżby naprawdę nie było nikogo, kto oczekuje w tym samym czasie?
Wiem, wiem, to jeszcze szmat czasu, ale fajnie jest czekać w towarzystwie ;) .U mnie przez 10 dni zeszło 1360 numerow, to chyba nieżle.Póki co, do przeglądarki za często nie zaglądam, przyjemnośc sprawia mi rozmowa z Wami na forum.
Pozdrawiam serdecznie :)
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

Witam moj nr to 25000 ponad 16 mies od zlozenia wniosku.pozdrawiam :)
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 09:12
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: rak1946 »

jestem z wlkp nfz dzisiaj otrzymalam decyzje o przyznaniu szpitala uzdrowiskowego termin oczekiwania 9 miesiecy numer w kolejce 468 nic nie rozumiem bo macie wszyscy tak wysokie numerki acha mam profil reumatologiczny ciekawa jestem ile miesiecy bede czekac
forumowicz

Post autor: forumowicz »

RACZKU 1946 witaj :) a czasem nie masz tego skierowania po pobycie w szpitalu? ;) lub z ZUS?z NFZ czeka się zdecydowanie dłużej poczytaj na forum ,to się zdziwisz :lol: pozdrawiam cieplutko :)
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 09:12

Post autor: rak1946 »

do kruszynki tak mam po szpitalu i dlatego mam szpital uzdrowiskowy tylko zastanawia mnie tak niski numer a nie chcialabym dostac na swieta
elizabet
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2012 19:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: elizabet »

Witaj Rak 1946.Jestem z woj mazowieckiego i u nas numerki są najwyższe, a ja także na rehabilitację w szpitalu uzdrowiskowym miałam numer 730 ,czas oczekiwania podany był 9 miesięcy ,ale już santorium otrzymałam po 6 miesiącach ,w przeglądarce inormacja o terminie była podana na 2,5 miesiąca przed wyjazdem i było to przy numerze 72. obecnie czekam na pobyt rehabilitacyjny od 01 08 2011 i wystartowałam z numerem 176 ,po 13 miesiącach mam numer 107 i jeszcze długo przy takim tempie poczekam .Serdecznie pozdrawiam.
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Witam, ja jestem z wielkopolskiego NFZ, na przydział sanatorium czekam od lipca 2011, miałam numerek 42000, a obecnie po 16 miesiącach mam 3718. Ciekawe czy uda mi się wyjechać bez weryfikacji, któa by musiała być w styczniu? Nie wiem na jaki miesiąc obecnie są przydzielane wyjazdy, bo do stycznia już niedaleko.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Emi13214 Z analizy wysyłki skierowań to tygodnie, a może już dni dzielą Cię od otrzymania skierowania na konkretny termin i miejsce kuracji. Wcześniej zmieni się Twój status w przeglądarce. Pozdrawiam.
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2012 10:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: przedszkolanka »

Nie wiem jak jest z tymi numerkami, kiedy otrzymałam przydział w styczniu, miałam numer 16 tys...a więc nie mam pojęcia jak to jest. Pozdrawiam wszystkich serdecznie:))
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Ja na starcie w kwietniu 2012 r miałam numer 38138. Teraz , po 7 miesiącach mam 19485. Wygląda na to, że jestem na półmetku bo czas oczekiwania mam wpisany około 12-15 miesięcy :o . Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ