Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Małgosiu jeśli masz chwilkę to zadzwonię ( po południu) i spróbuję pomóc w tej kwestii.....też chętnie zaglądałabym do tematu śniadania.
Miłego dnia życzę
A ja bardzo chętnie skorzystam bo naprawdę próbowałam sama chociaż kawę czy herbatę wkleić i nic nie wychodzi...
Słoneczko jak tylko się nauczę wklejać kawę i herbatę. ...zobaczmy jak mi to wyjdzie.....z techniką jestem na bakier.....
Może ktoś wpadnie na śniadanko. ... widzę że trochę chętnych ....
Życzcie mi szczęścia .Wykręciłam właśnie zamek w drzwiach ,zostawiam dom otwarty i lecę po nowy zamek ,mam nadzieję że nikt się nie "zaopiekuje" chałupą .Słoneczko pilnuj
Chłop niby na stanie jest a zamek baba wymienia ...co za czasy