test

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2017 19:57
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: test

Post autor: Magdala39 »

Wystarczy byle wiadomości obejrzeć , taka jest prawidłowość teraz że mówi się o wszystkim krytycznie lub wcale. Tematy sanatoryjne nie działają inaczej.. albo krytyka albo milczenie..
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Może i jest taki trend,ale wydaje mi się że nie wskazanym jest aby go powielać.Jak ktoś kradnie to ja też?,jak ktoś krzyżem leży w kościele,to ja też?.Życie daje wybór.Kobiety szanujmy się.Nie szanując innych uwlaczamy sobie.
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taaaa.. i nie atakujmy agresywnie tych co inną opinię mają.. trochę tolerancji nikomu nie zaszkodzi
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Magdalala to nie atak to próba uzmyslowienia,co robimy takimi spostrzeżeniami.Przyznam się ze wstydem że kiedyś czytajac takie opinie brałam je za fakt.Nasz forumowy kolega pisze o ataku na swoją niewinnosc :lol:Widać niezły z niego Men i kobitki po prostu tracą głowę na jego widok. :shock: :lol:
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Akurat nie Twój post miałam na myśli..
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To nie o to w tym wszystkim chodzi.Jest pewna grupa ludzi ,która,odmienne zdanie traktuje jako atak.
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taaaa.. jest też pewna grupa osób która swoje odmienne zdanie artykuuje atakując innych
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Co człowiek to inna opinia,a ja napiszę tak,moje obserwacje,przyjeżdża dużo ludzi schorowanych, faktycznie zależy im na leczeniu,zbiegach i dobrym towarzystwie czy jedzeniu, przyjeżdżają też kuracjusze czy kuracjuszką,którzy przy okazji kuracji, bawią się super,czasem piją, tańczą i nic poza tym, są też obywatele i obywatelki , którzy przy okazji zakochują się, przeżywają romanse,w tym nie rzadko sex,są też nachalne kobiety i mężczyźni,są debiutanci, doświadczeni,cichodajki, żony i mężowie,pary którzy myślą tylko jak poderwać obcego faceta, bywają w co lepszych sanatoriach prostytutki,dużo przyjeżdża panów i pań tylko na sex,bywają tzw weekendowcy,panie które chętnie poznają panów ,aby mieć towarzystwo i przy okazji sponsoring na cały czas pobytu,bywają panowie którzy płacą za sex z kuracjuszką, bywają panie płacące za to samo,jak i takie które opłacają rachunki za panów,z miłości albo aby potem wypowia przy byle okazji,po prostu to jest życie sanatoryjne!
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dokładnie tak jest masz rację! I też swoim postem pokazujesz że można się wypowiedzieć bez zbędnych epitetów i napastliwości..
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max dobrze prawi,polać mu trzeba :lol: .Tak na serio to wsanatorium jak w życiu.Tylko to chyba mało atrakcyjne,więc aby dodać pikanterii,piszemy o jednostkach wrzucając wszystko do jednego wora.
ODPOWIEDZ