Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wystarczy byle wiadomości obejrzeć , taka jest prawidłowość teraz że mówi się o wszystkim krytycznie lub wcale. Tematy sanatoryjne nie działają inaczej.. albo krytyka albo milczenie..
Może i jest taki trend,ale wydaje mi się że nie wskazanym jest aby go powielać.Jak ktoś kradnie to ja też?,jak ktoś krzyżem leży w kościele,to ja też?.Życie daje wybór.Kobiety szanujmy się.Nie szanując innych uwlaczamy sobie.
Magdalala to nie atak to próba uzmyslowienia,co robimy takimi spostrzeżeniami.Przyznam się ze wstydem że kiedyś czytajac takie opinie brałam je za fakt.Nasz forumowy kolega pisze o ataku na swoją niewinnosc :lol:Widać niezły z niego Men i kobitki po prostu tracą głowę na jego widok.
Co człowiek to inna opinia,a ja napiszę tak,moje obserwacje,przyjeżdża dużo ludzi schorowanych, faktycznie zależy im na leczeniu,zbiegach i dobrym towarzystwie czy jedzeniu, przyjeżdżają też kuracjusze czy kuracjuszką,którzy przy okazji kuracji, bawią się super,czasem piją, tańczą i nic poza tym, są też obywatele i obywatelki , którzy przy okazji zakochują się, przeżywają romanse,w tym nie rzadko sex,są też nachalne kobiety i mężczyźni,są debiutanci, doświadczeni,cichodajki, żony i mężowie,pary którzy myślą tylko jak poderwać obcego faceta, bywają w co lepszych sanatoriach prostytutki,dużo przyjeżdża panów i pań tylko na sex,bywają tzw weekendowcy,panie które chętnie poznają panów ,aby mieć towarzystwo i przy okazji sponsoring na cały czas pobytu,bywają panowie którzy płacą za sex z kuracjuszką, bywają panie płacące za to samo,jak i takie które opłacają rachunki za panów,z miłości albo aby potem wypowia przy byle okazji,po prostu to jest życie sanatoryjne!
Max dobrze prawi,polać mu trzeba .Tak na serio to wsanatorium jak w życiu.Tylko to chyba mało atrakcyjne,więc aby dodać pikanterii,piszemy o jednostkach wrzucając wszystko do jednego wora.