Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kończy się mój pobyt w Limbie. Nie będę Powołać opini Asik o tym sanatorium ponieważ opisała wystarczająco. Mogę się pod jej opinia tyłka podpisać. Pobyt bardzo udany. Warunki bardzo dobre, jedzenie bardzo dobre, okolica piękna. Opieka lekarską na duży plus. Mogę tylko dodać, że Limba usytuowana jest na małym wzniesieniu, trzeba być sprawnym do pokonywania schodów. Ja swoją wyprawę spacerowa na Słowację (4,5 km w jedną strone) przypłaciłam rwa kulszowa.. Mimo wszystko polecam to sanatorium bo jest naprawdę dobre.
Aniu,
Czas szybko mija i co dobre szybko się kończy
Cieszę się,że moja opinia jest również Twoją
A jak Kicarz ? zdążyłaś zdobyć przed atakiem rwy ?
Życzę zdrowia I serdecznie pozdrawiam
Niestety, nie udało się zdobyć Kicarza. Nadal biorę zastrzyki domięśniowe . Mam nadzieję, że wrócę do normalności do soboty bo czeka mnie wyjazd.nad morze. . Pozdrawiam serdecznie:-)