Sanatoryjne Savoir Vivre

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Sanatoryjne Savoir Vivre

Post autor: Kleinehexe »

Można? można....Ale niektórzy potrzebują kobiecej weny :serce:
Miłość może czynić cuda i zmienić człowieka, nie tylko mężczyznę, ale i kobietę. A jej brak może, przynieść odwrotny skutek. :oops:

Martinko, dla jednych szokiem i dziwactwem jest chodzenie tak jak nas natura stworzyła, a drugich może dziwić przesadne dbanie o czystość. Każdy jest inny i przez to trudno nam się czasem porozumieć. Dlatego tworzy się kodeksy postępowania. Tylko nie wszyscy lubią się im podporządkowywać. :oops:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Darku przyjechałam do Iwonicza Zdroju do sanatorium Klimat dzień wcześniej, z całą Rodziną, bo Oni chcieli pozwiedzać tę mieścinę :shock:
W tym budynku jest też Hotel, przenocowaliśmy i ja raniutko, jako ta pensjonarouszka sanatoryjna chcialam się zameldować. Otrzymałam klucz do pokoju 2 osobowego, grzebię w zamku, nie mogę otworzyć i nagle otwiera mi ogromny goły facet w slipkach i mówi- zapraszam :roll:
Panienkę z Agencji sobie tak rano wydzwania :?: :roll: :shock:. Oczywiście wróciłam i dostałam klucze do innego, nie zamieszkałego pokoju :)
Nadmieniam, ze gość zameldował się w nocy a na zmianie w recepcji nie przekazano tego faktu :o

Kleine oczywiście masz 100% racji :!: :)
Dlatego tak, jak na wstępie, lubię być sama :)
Ostatnio zmieniony 30 sty 2026 21:28 przez Martinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Kleinehexe pisze: 30 sty 2026 21:05
Można? można....Ale niektórzy potrzebują kobiecej weny :serce:
Miłość może czynić cuda i zmienić człowieka, nie tylko mężczyznę, ale i kobietę. A jej brak może, przynieść odwrotny skutek. :oops:

Martinko, dla jednych szokiem i dziwactwem jest chodzenie tak jak nas natura stworzyła, a drugich może dziwić przesadne dbanie o czystość. Każdy jest inny i przez to trudno nam się czasem porozumieć. Dlatego tworzy się kodeksy postępowania. Tylko nie wszyscy lubią się im podporządkowywać. :oops:
Droga Klaine

Miłym jest gdy w Perle
Wybiegła i latała po korytarzu zabiegowym-Dziewucha 30-40 lat
Bo na podłodze Byała MYSZ :)
A niezbyt sympatyczne jest gdy 300 metrów od tej Perły na Publicznej Plazy opala się Pani 80+ z dawnego NRD
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Drogi Dareczku :)
Uważaj, bo sobie nagrabisz. ;) Co to za dyskryminacja starszych pań? Tylko Ci młódki w głowie. :oops: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

i...TAK MNIE wyklęto

Ale ONA BYŁA cała Gola
Tak jak stworzył ją ten u Góry
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Martinka pisze: 30 sty 2026 21:11 Darku przyjechałam do Iwonicza Zdroju do sanatorium Klimat dzień wcześniej, z całą Rodziną, bo Oni chcieli pozwiedzać tę mieścinę :shock:
W tym budynku jest też Hotel, przenocowaliśmy i ja raniutko, jako ta pensjonarouszka sanatoryjna chcialam się zameldować. Otrzymałam klucz do pokoju 2 osobowego, grzebię w zamku, nie mogę otworzyć i nagle otwiera mi ogromny goły facet w slipkach i mówi- zapraszam :roll:
Panienkę z Agencji sobie tak rano wydzwania :?: :roll: :shock:. Oczywiście wróciłam i dostałam klucze do innego, nie zamieszkałego pokoju :)
Nadmieniam, ze gość zameldował się w nocy a na zmianie w recepcji nie przekazano tego faktu :o

Kleine oczywiście masz 100% racji :!: :)
Dlatego tak, jak na wstępie, lubię być sama :)
Trochę zboczę z tematu sanatoryjnego, ale sytuacja opisana przez Martinkę przypomniała mi...
Noc na promie, miała być we dwoje, a na 2 godz. przed wypłynieńciem dowiaduję się, że mam kabinę czteroosobową. Pierwsza reakcja to złość, ale u mnie emocje szybko idą w górę, a potem następuje racjonalizacja, więc już na prom wyjeżdżałam z ekscytacją: Ahoj przygodo! :D My znaliśmy sytuację, ale nasi współspacze przez spóźnienie, nie mieli tej świadomości. :P Jesteśmy w kabinie i czekamy. Otwierają się drzwi, a zaskoczeni spóźnieni pasażerowie, przepraszają i chcą się wycofać, a ja mówię z szelmowskim uśmiechem: Ależ nie, zapraszam! 8-) A potem już było tylko lepiej. Spaliśmy niewiele. Uśmiałam się tak, że brzuch mnie bolał, a łzy leciały ciurkiem. Po czasie poznany kolega, a później dobry znajomy, wyznał mi, że pierwsza jego myśl w chwili, gdy usłyszał moje zaproszenie: To swingersi. :lol:
Także życie to niespodzianka i nigdy nie wiadomo, co na nas czeka za zakrętem, ale najważniejsze to mieć pozytywne nastawienie. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

darek pisze: 30 sty 2026 22:08 i...TAK MNIE wyklęto

Ale ONA BYŁA cała Gola
Tak jak stworzył ją ten u Góry
Trudno, co zrobić. :lol: Gołej baby nie widziałeś? :P
Sniper
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 paź 2021 00:15
Oddział NFZ: Opolski
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 58 razy

Post autor: Sniper »

Z tą golizną miałem sam zdarzenie które mnie krępowało ale dla znajomej było zabawne :D

Zaprosiłem znajomą na basen w Ustroniu wieczorową porą.....
Sam basen ma dwie niecki i kilka jacuzzi, wewnątrz o tej porze klimatyczny półmrok, z jacuzzi wydobywa się nastrojowe światło zmieszane z magią bąbelków powietrza.
Wybraliśmy jeden z basenów z sączącą się mgiełką, po przepłynięciu kilku długości basenu odpoczywaliśmy rozmawiając..., partnerka co chwila to mnie przypadkiem musnęła udem , to na chwile na mnie zawisła i wpadła na pomysł aby iść do jacuzzi :roll:
Niestety musiałem odczekać kwadrans aż sytuacja się unormuje w kąpielówkach 8-) , nie mogłem tak wyjść z wody.... :evil:
Znajoma załapała w czym problem i miała ubaw, choć to miało pozytywny wpływ na dalszą znajomość :serce:
W jacuzzi jednak trzymałem ją na dystans :)
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Cześć :)
Sniper a co Ty taki święty jesteś :roll: :lol:
Że Ciebie dotknęła , musnęła kolanem :?: Ech..
Za szybko sie podniecasz , a może to i dobrze ? :o
Ja kiedyś na basenie Atrium w Nałęczowie, na poczatku jego otwarcia wykupiłam sobie godzinę w basenie z białą glinką. Bylam tam sama :!:
Ściągnęłam opalacze , bo ta glinka na skórę działa cuda ..wszędzie :!: i z za szyb patrzyłam na kąpiacych sie ludzi.
Kolejno po ubraniu się w strój był bardzo dokładny prysznic , zeby zmyc glinkę :lol: skóra, jak jedwab :o
Teraz tam nie wejdę, bo nie wiem jak to jest ogarniane z zarazków :roll: :shock:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Sniper, komplement dla tej pani pierwsza klasa. ;) :lol: