Witam, choć na słówko bo później nie wiem jak będzie. Fakt ,czasu to mi tu już od kilku dni brakuje, wszystko w locie z kartą w ręku a i tak wczoraj na jeden zabieg nie poszłam ( trzeci z kolei ) ale to chyba dobrze

Tu jak się minutkę spóźnisz to już po zabiegu. Nieważne, że zabieg 15min. i właściwie zostaje jeszcze powiedzmy 14. Wychodzi Pani oznajmia godzinę i wszyscy odbijają kartę elektronicznie , na urządzeniu, wchodzą i koniec .
No a tak z przyjemniejszych rzeczy. Moje dziewczynki Ala z Krysią idealnie wtopiły się w moje sanatoryjne towarzystwo . Znają już wszystkich, których trzeba więc te nasze taneczne wieczory są w zdecydowanie rozbudowanych grupach

Wczoraj nie dla wszystkich starczyło miejsc -sobota ale dzięki naszej zapobiegliwości i osobistemu urokowi

udało się jakoś ogarnąć temat choć nie do końca jak chcieliśmy. Wcześniej po obiedzie był spacer do wiatraka. Mocno wiało i nas nieco przewiało ale już później rozgrzewka była stosowna do okoliczności : tłoczno, gorąco ale wesoło. Kolonia wiadomo musiała wyjść trochę wcześniej

Dziś kolejny dzień - już po połowie turnusu . Miało być słoneczko ale pogoda "dla bogaczy" chyba trochę się popsuła, dobrze, że dobry nastrój jest od rana

.
W imieniu swoim i koleżanek dobrej niedzieli wszystkim życzę
Dziękuję, za wszystkie miłe słowa i komentarze