Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
gorkaa,ja chętnie Cię poznam,mam nadzieję ,że 12 jeszcze będziesz.Tylko trzeba wymyśleć jakiś "gryps" powitalny,bo głupio było by zaczepiać pytając-hejka jesteś z naszego forum?.Kombinujcie,czekam na propozycje
To ja proponuję - żeby nie trzymać "Gazety Wyborczej" w lewej dłoni , proponuję wymienić się telefonami na PW. Przyda się to przy pierwszym spotkaniu, a może i na przyszłość. A przed 15-ą po prostu wszyscy się zdzwaniają i nie ma szansy na pomyłkę.
Chyba, że macie lepszy sposób
Witajcie. Mam następującą propozycję. Ponieważ 5 pażdziernika mam urodziny, proponuję jako znak rozpoznawczy kubeczek lub kieliszek ponieważ ja na molo będę stała z szampanem a 11, 12 pazdziernika możemy przywiatać nowych kuracjuszy w podobny sposób.
Zazdroszczę.....Ja wróciłam 15 września i chętnie pojechałabym z Wami znowu. W ub. roku byłam turnus wcześniej. Macie rację.....Kołobrzeg jest cudowny o każdej porze roku.....Pozdrawiam