USTROŃ RÓWNICA pobyt zimowy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zygma
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 paź 2012 18:17

Re: USTROŃ RÓWNICA pobyt zimowy

Post autor: zygma »

witam dzwoniłem do Równicy w listopadzie po otrzymaniu skierowania od 02.02.2013 kazała ponownie po 15,12.2012 ale nie można zarezerwować pokoju tak mi powiedziała 17.12 przy okazji jak można zmniejszyć koszty parkingu ,który dla mnie to 150pln pozdrawiam serdeczne życzenia na resztę Świąt i NRok
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

zygma -widocznie rezerwacja była jeszcze za wcześnie.Ja rezerwowałam na miesiąc przed wyjazdem.A samochód możesz postawić zamiast na parkingu sanatoryjnym przy drodze-tak robiło sporo osób.Tam jest taka niby "zatoczka" i tam stały samochody-poniżej Równicy.Jak znajdziesz tam miejce ,pojdziesz załatwić sprawy formalne pieszo przez "park"-kilka kroków.A dopiero potem wniesiesz bagaże.Bo każdy wjazd pod budynek to tylko na 15minut-jest szlaban.Powyżej tego czasu płaci się .Te 15 minut są darmowe.
zygma
Kuracjusz
Kuracjusz

dziękuję w listopadzie mówiła,że rezerwacja zależy od gości komercyjnych i żebym dzwonił po 15-tym i chyba stwierdziła że na pobyt od 02.o1 nie ma co rezerwować bo powiedziała,że nie można rezerwować ,czy ktoś miał swoj telewizor/ z funkcją MPEG4 H/ bo zamierzam wziąć z domu-miłego dnia,zdrowych ,wesołych...
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

zygma pisze:dziękuję w listopadzie mówiła,że rezerwacja zależy od gości komercyjnych i żebym dzwonił po 15-tym i chyba stwierdziła że na pobyt od 02.o1 nie ma co rezerwować bo powiedziała,że nie można rezerwować ,czy ktoś miał swoj telewizor/ z funkcją MPEG4 H/ bo zamierzam wziąć z domu-miłego dnia,zdrowych ,wesołych...
To kiedy własciwie jedziesz? Bo wcześniej napisałeś że 02.02.2013 a teraz że od o2.01?
Napisałam że miesiąc wcześniej wystarczy -bo sądziłam że od lutego.
Ale wiesz co? Dzwoń jeszcze -to zalezy na kogo tam trafisz.Mnie po raz pierwszy poinformowała recepcjonistka b.miła i załatwiłam jedynkę.Jak dzwoniłam po raz drugi po okresie ok. tygodnia z prośbą o pokój od strony miasta.Odebrała osóbka wyjątkowo nie miła.Odburknęła mi że nie ma mowy itd.Odechciało mi się pobytu po tej rozmowie.Nikt Cie tam nie zna i nie widzi-więc spróbuj .Może trafisz na kogoś innego i załatwisz co potrzebujesz.
Komercyjni zajmują IX i X piętro -tylko !!!......... bo chciałam jak najwyżej .Żeby widoki były ciekawe z okna.Poza tym tam piętra są przyporządkowane odp.schorzeniom.To też ma znaczenie.Na I pietrze są oddziały szpitalne.Na trzecim jest pulmunologia i kardiologia itd.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jeszcze jedno.To miejsce gdzie zostawiali kuracjusze samochody to ul.Sanatoryjna -równoległa do budynku sanatorium ,naprzeciw drewnianego kościółka.Jak przejedziesz mostek to już dojrzysz z prawej ten kościółek w głębi.
A tu poogladaj sobie wirtualnie Równicę.[]
Ostatnio zmieniony 27 gru 2012 20:47 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
zygma
Kuracjusz
Kuracjusz

pomyliłem datę jadę 02,01.13 dziękuję serdecznie za tak dokładne informacje sądzę,że jak będę na miejscu ok g.7.00 to będę mógł dokonać właściwego wyboru-dziękuję,pozdrawiam,miłego dnia!
ODPOWIEDZ