USTROŃ RÓWNICA pobyt zimowy
Re: USTROŃ RÓWNICA pobyt zimowy
To kiedy własciwie jedziesz? Bo wcześniej napisałeś że 02.02.2013 a teraz że od o2.01?zygma pisze:dziękuję w listopadzie mówiła,że rezerwacja zależy od gości komercyjnych i żebym dzwonił po 15-tym i chyba stwierdziła że na pobyt od 02.o1 nie ma co rezerwować bo powiedziała,że nie można rezerwować ,czy ktoś miał swoj telewizor/ z funkcją MPEG4 H/ bo zamierzam wziąć z domu-miłego dnia,zdrowych ,wesołych...
Napisałam że miesiąc wcześniej wystarczy -bo sądziłam że od lutego.
Ale wiesz co? Dzwoń jeszcze -to zalezy na kogo tam trafisz.Mnie po raz pierwszy poinformowała recepcjonistka b.miła i załatwiłam jedynkę.Jak dzwoniłam po raz drugi po okresie ok. tygodnia z prośbą o pokój od strony miasta.Odebrała osóbka wyjątkowo nie miła.Odburknęła mi że nie ma mowy itd.Odechciało mi się pobytu po tej rozmowie.Nikt Cie tam nie zna i nie widzi-więc spróbuj .Może trafisz na kogoś innego i załatwisz co potrzebujesz.
Komercyjni zajmują IX i X piętro -tylko !!!......... bo chciałam jak najwyżej .Żeby widoki były ciekawe z okna.Poza tym tam piętra są przyporządkowane odp.schorzeniom.To też ma znaczenie.Na I pietrze są oddziały szpitalne.Na trzecim jest pulmunologia i kardiologia itd.
A tu poogladaj sobie wirtualnie Równicę.[]
Powód: usunięto link