Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj ! kasiula
Nie wybieraj się tylko do Świnoujścia sanatorium KORAL. Nie będziesz zadowolona pod każdym względem (czytaj opinie o sanatoriach) Pozdrawiam
Kasiula-SZCZAWNICA i sanatorium SPA Budowlani.Czytając wpisy forumowiczów sa osoby które tam były.Jeśli chodzi o mnie to ja tam bywam na turnusach 14sto dniowych.Polecam
Witaj ! Ja bylam juz 19 raz w sanatorium a w grudniu ubieglego roku ostatnie w Krynicy gorskiej w Szpitalu Wojskowym z NFZ. Musze powiedzec ze bylo to nalepsze isanatorium w jakim bylam wszystko n amiejscu , odnowa biologiczna , basen , tance swietn aobsluga i zabiegi , a jedzenia roznorodne , desery i ciast apieczone przez obsluge dwie salatki zawsze do obiadu . Za takie pieniazki ktore zaplacilam to lepszego sanatorium nie znajde do tego Kynica to kurot z klasa perla gorskch uzdrowisk, w zime i w lecie cudowna. Tance nalepsze u Lysego w Arystycznej , a kameralnie w cudownej rodzinnej atmosferze to na ulicyPilsudckiego w Gospodzie u Gazdziny gra cudnie goral rodem z Zakopanego , niepowtarzalne przezycie, kto pojdzie a nie bedziecie zalowac, do dzis z kolezankami tesknimy za muzyka i tancami z goralem
Karena05 jak widać wcześniej kusi mnie Krynica....tylko nie myślałam ,że szpital wojskowy to sanatorium.,nawet nie podglądałam tego ośrodka w necie bo sobie odpuściłam..ale dziękuję i na pewno zaraz obejrzę w necie.Pozdrawiam Cię i życzę miłej niedzieli.
też krynica
bylam rok temu w Lwigrodzie
było super
duzo zalezy tez od tego z kim się mieszka
MIeszkałyśmy we trzy kazda z innej strony Polski-mamy kontakt do dzisiaj
natomiast nie polecam Bałtyku w świnoujsciu- był tam mój mąż i narzekał (a nie jest wybredny)
pozdrawiam
gabi