Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bardzomprzepraszam,pisze oficjalnie,poniewaz sa osoby które zainteresowaqnme sa moim nr tel.wiec stwierdzam co nastepuje: nikomu na forum,czy z forum nie podaje swego nr prywatnego telefonu!
kobiety przestały mnie kręcić,opadł mi i nie mogę,kombinuje z nogi na noge i tez nie moge,a lekarz mówił że wiagra jest niebezpieczna,lepiej zeby zaczął sie rozgladac za chłopakami,mam na oku już jednego z forum