towarzystwo do pokoju

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: towarzystwo do pokoju

Post autor: stokrotka »

sztani pisze:Zawsze Stokrotko jest okazja przyjechać . dziś wygląda nie ciekawie chyba ,ze lubisz sztorm :) :)
Mam takie plany ,ale to w sierpniu.Jednakże , wszystko się może zdarzyć i plany nie "wypalą".
Gdyby co ...to zjawiam się w okolicy Gąsek lub Ustronia Morskiego :) wtedy pomyślę o wszystkich forumowiczach którzy "wypoczywają" w sanatoriach nad morzem.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Ja Trójmiasto ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sztani pisze:Ja Trójmiasto ;)
Jakie ładne okolice-nigdy tam nie byłam.Trójmiasto kojarzy mi się Sopot z festiwalem -poza tym Gdańsk z Neptunem -a Gdynia :?: ze statkami :)
Uciekam nad morze gdy tylko mogę, ze względu na sprawy gardłowe.
A moim marzeniem jest zamieszkanie nad morzem gdy będę na emeryturze .To raczej nieosiągalne -ale pomarzyć można:)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:lol: :lol: :lol: pewnie radwanowi wnuczek wklepał jeden pościk a my zrobiliśmy z niego forumowego celebrytę :roll: , no i wnusio może ma teraz ubaw, że dziadziuś ma takie wzięcie :P
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

stokrotka pisze:
sztani pisze:Ja Trójmiasto ;)
Jakie ładne okolice-nigdy tam nie byłam.Trójmiasto kojarzy mi się Sopot z festiwalem -poza tym Gdańsk z Neptunem -a Gdynia :?: ze statkami :)
Uciekam nad morze gdy tylko mogę, ze względu na sprawy gardłowe.
A moim marzeniem jest zamieszkanie nad morzem gdy będę na emeryturze .To raczej nieosiągalne -ale pomarzyć można:)
Stokrotko, marzenia są po to, żeby je spełniać :) życzę spełniania marzenia :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

A ja marzę, marzę i marzę - tyle lat minęło i jakoś tak się układa, że do mojego kochanego Gdańska powrócić nie mogę :serce:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

ewasz pisze:A ja marzę, marzę i marzę - tyle lat minęło i jakoś tak się układa, że do mojego kochanego Gdańska powrócić nie mogę :serce:
Ewa,
ja nigdy nie chciałam mieszkać w Gdańsku ( miałam traumę z dzieciństwa - długie miesiące w szpitalach), a wyszło, że od 9 lat mieszkam ...
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze::lol: :lol: :lol: pewnie radwanowi wnuczek wklepał jeden pościk a my zrobiliśmy z niego forumowego celebrytę :roll: , no i wnusio może ma teraz ubaw, że dziadziuś ma takie wzięcie :P
Oj !6basia6 nie wiesz jakie możliwości mają teraz dziadkowie :lol: u mnie w pracy jest zatrudniony "dziadek" w wieku 79 lat co prawda na pół etatu ,ale" pracuje".
Ja w wieku "dziadka" na pewno nie będę dorabiała, o ile dożyję do tego wieku.On też nie musi ,ale chce.
Myślę jednak że radwan to "bajkopisarz" a sprawa obsługi kompa to inny temat.Wystraszył się i tyle.A może myśli że jak siedzi przed monitorem to wszyscy go widzą :lol: :lol: :lol: dlatego woli się nie ujawniać :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Oj mają, mają :lol: a szczególnie jak udają się na kurację, widziałam to na własne oczy :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ