Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Aga cieszę się, że Ci się podobało i leczenie przebiegło pomyślnie
Jak byłam w listopadowy weekend to zusowcy byli w "Równicy". W Klubie Kuracjusza dużo ich było na tańcach. Może to tylko przerwa świąteczno-noworoczna
Pozdrawiam
Witam.
Mam wykupiony pobyt w Równicy. Wyczytałam , że doba hotelowa zaczyna się od godziny 12.
Czy jak przyjadę rano to będę siedzieć i czekać do 12, czy przyjmą mnie od razu?
Może wiecie jak to wygląda?
Z góry dziękuję za odpowiedz
Pozdrawiam.....
To zależy, czy pokój bedzie posprzątany po wykwaterowaniu poprzedniego kuracjusza Ja nie czekałam, ale było sporo osób czekajacych na posprzątanie pokoju. Najwyzej zostawisz walizki pójdziesz na spacer