Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
alapa pisze:No i doczekałam się. W przeglądarce Wieniec Zdrój jestem przerażona. Poproszę o zmianę . jak poczytałam opinie to mi się od raJezu odechciało wyjazdu. Jeśli się nie uda to rezygnuję. Nic gorszego mnie nie mogło spotkać
Alapa! Na pewno będzie fajnie. Ja na twoim miejscu bym nie rezygnowała, ani nie zamieniała.
wojtek11 pisze:W poniedziałek ubyło 1000 numerków aby tak dalej pozdrawiam wszystkich
Wojtek11! U mnie też ubyło w poniedziałek ok.1000 numerków. A dzisiaj we wtorek tylko 40 numerków Pewnie panie już zmęczyły wysłaniem skierowań, a po majówce były wypoczęte i dlatego kolejka szybko leciała. Pozdrawiam.
Witam lubelskich kolejkowiczów U mnie chyba więcej spadło niż 1 000 , nigdy nie zapisuje i nie sprawdzam codziennie , a tu dzisiaj przyjemna niespodzianka mnie spotkała jak takie tempo spadanie nadal będzie się tak utrzymywać to wyjazd sierpień- wrzesień murowany