I Po Turnusie, Wspomnienia...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: I Po Turnusie, Wspomnienia...

Post autor: forumowicz »

Zdar-ek1 pisze: 18 mar 2018 09:02 Słońce świeci, wiatr dmucha, no to spacer. Zaraz wychodzę :)

Uważaj bo Cię wydmucha... :lol:
forumowicz

Patrzcie, patrzcie, jaka siostrzyczka dziś zaczepna z ranka :lol: Za krótka noc, czy cóś :?: To może kwiatuszek na południe, no dobra, niech będą trzy :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Dziękuję zdarku za kwiatuszki :mrgreen: ale ja to tak sympatii, ja ci dobrze życzę :D sama bym pokazał jakby mnie miało wydmuchać.... :lol:
forumowicz

U Ciebie to zima pewnie w komplecie, łącznie ze śniegiem :?: U mnie śniegu na szczęście ani śladu, ale za to dmucha i mróz :lol:
Umilam sobie czas na Forum, oczekując, na szczęśliwe osóbki po turnusie :) Chyba jakiś wypad na spacer, hmmm :roll:
forumowicz

Drodzy leczący. Pomimo kataru, rosnącego na górnej wardze zimna dzielnie wzięłam smycz w dłoń i dawaj. Może i śnieg, może i słońce, ale kurczę jaki wygwizdów....terapia, nawet telepatycznie będzie wskazana. 🤒 niedzielnie pozdrawiam.
forumowicz

Miriam pisze: 18 mar 2018 12:41 Dziękuję zdarku za kwiatuszki :mrgreen: ale ja to tak sympatii, ja ci dobrze życzę :D sama bym pokazał jakby mnie miało wydmuchać.... :lol:

Polazła miało być A nie pokazał... :lol:
forumowicz

Florystka pisze: 18 mar 2018 13:42 Drodzy leczący. Pomimo kataru, rosnącego na górnej wardze zimna dzielnie wzięłam smycz w dłoń i dawaj. Może i śnieg, może i słońce, ale kurczę jaki wygwizdów....terapia, nawet telepatycznie będzie wskazana. 🤒 niedzielnie pozdrawiam.

Ok. Florystko przygotuj się zaczynamy terapię......😷
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Taaaa... na początek proszę się rozebrać.... zaraz przybędzie Pan Ordynator... :mrgreen:
forumowicz

Hej, Florystka. :) Lepiej nie Mogłaś trafić, bo lepszej kliniki w tej szerokości geograficznej nie Znajdziesz :lol: Powiedz tylko jakiej terapii Potrzebujesz. Wróciłaś z turnusu, czy może po prostu jest Ci zimno, a może nasz ostatni hit, podratowanie i terapia duchowa, która przynosi świetne wyniki :serce: :lol:
forumowicz

Ooo :shock: pan ordynator......Jak szybko... :mrgreen:
ODPOWIEDZ