Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A co Ty masz do środowiska LGBT?
W czym Ci Ono -PRZESZKADZA
Przeszkadzają Ci Ludzie z Autyzmem - noszący różne skarpety LGBT
Proszę Cię nie rozwijaj tego Tematu.
Osobiście Znam kilka Par - i NIC do niech nie mam
Znam Pary Pań .które ,dzięki Dawcy Nasienia są Rodziną
Znam Pary Panów ,którzy z pomocą Surogatki - Utworzyli Rodzinę
GWARANTUJĘ CI - Dzieci Tych par raczej nie są uczestnikami -Życia wieczornego Rodziców
Nie ukrywam że Wolałbym iść na wódkę z Gejem czy Panią Less niż Ortodoksyjnym Polakiem
...... dziś jest jedna z tych nocy kiedy można poleżeć na tarasie o 23 godz. bez przykrywania się kocykiem.
Cudowna cisza, spokój, brak wiatru, cudowny zapach kwitnącej lipy..... do pełni szczęścia brak tylko gwiazd na niebie.
Czy wiecie że..
Przeciętna emerytura brutto to 2766 zł, ale rekordziści czyli pracujący przez około 60 lat mają świadczenia sięgające nawet 27 tys. zł. Po drugiej stronie jest osoba, które w całym życiu przepracowała tylko jeden dzień, za który odprowadziła składkę i ma 2 grosze świadczenia.
A co Ty masz do środowiska LGBT?
W czym Ci Ono -PRZESZKADZA
Przeszkadzają Ci Ludzie z Autyzmem - noszący różne skarpety LGBT
Proszę Cię nie rozwijaj tego Tematu.
Osobiście Znam kilka Par - i NIC do niech nie mam
Znam Pary Pań .które ,dzięki Dawcy Nasienia są Rodziną
Znam Pary Panów ,którzy z pomocą Surogatki - Utworzyli Rodzinę
GWARANTUJĘ CI - Dzieci Tych par raczej nie są uczestnikami -Życia wieczornego Rodziców
Nie ukrywam że Wolałbym iść na wódkę z Gejem czy Panią Less niż Ortodoksyjnym Polakiem
I tu Ciebie Darku w zupełności popieram , nie mam nic przeciwko LGBT .
To są też ludzie tacy jak i my a że są troszkę inni niż my więc moim zdaniem trzeba to zaakceptować . Przecież nie wiadomo jak by było gdyby okazało się , że któryś z moich synów jest homoseksualistą ...musiałabym zaakceptować i tyle . Pewnie z trudem ale jednak...
Dawno temu podczas luźnej rozmowy
Ktoś poinformował że "Pedałów by"....
Ok
Rozumiem 2 Pany -OCHYDA
Ale ten sam Pan znalazł się dla tzw Becki -w towarzystwie dwóch Frywolnych Pań
I Ów Pan zwariował Dwie Dziewczyny Less juz mu nie przeszkadzały
Nawet udało mu się .....
Jesteśmy społeczeństwem bardzo ORTODOKSYJNYM
Udajemy a w głębi duszy 90% tych świętych zagląda na strony ZAKAZANE
Mam przyjemność od lat Żyć w towarzystwie ludzi TOLERANCYJNYCH
Tak Mam Kolegów i Koleżanki o odmiennej orientacji
A może i ja w wieku lat... Stanę się DRAK QUINN - oj matko to byłby PROBLEM