Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
basen jak najbardziej... Ale ten masaż cuda potrafi zdziałac:)
Myślę , że przezyje to senatorium jakoś:) Październik ostatnio ladnym miesiącem jest i morze i mam nadzieje , ze mis ie towarzystwo trafi dobre:))
Jk zmienie też niewiiadomo gdzie mnie wyślą wiec juz chyba zostane przy tym co mi los teraz dał:)))
Pozdrawiam
agnieszka
jest kriokomora w której zabiegi zaczyna sie od 30 sekund a dochodzi do 3 minut z okładem 20-30 sekund,
jest kriokomora punktwa
jest hydromasaż który jest super, oraz wspaniali masażyści do masażu manualnego, ja mam te zabiegi i bardzo mi pomagają, poza tym oczywiście wszystkie prądowe zabiegi(tens, diodynamik, magnetronic, interdyn, ultradźwięki, laser), a co do wizyty u lekarza tuz po przyjechaniu, to zależy jakie się ma schorzenie i do którego lekarza się dostanie numerek, ja pierwszą wizytą miałam dopiero w niedziele, ale dr się nie śpieszy, dokładnie bada, rozmawia, ja przywiozłam ze sobą zdj. więc je doktor obejrzała i dopiero zleciła zabiegi, w sumie mam 8 zabiegów dziennie, mam indywidualną gimnastykę oraz każdy obowiązkowo ma relaksacje czyli leżenie 15 min. na macie i słuchanie ptaszków, w trakcie turnusu jest też wykład pani psycholog oraz wizyta pani ordynator na gimnastycy izometrycznej, jeżeli ktoś chce pomóc swojemu zdrowiu to skorzysta ,a jeśli komuś wszystko i wszyscy przeszkadzają to będzie rozczarowany ,wkońcu to nie prywatne wczasy tylko sanatorium z zus.
do picknicka
jak sie już wypowiadasz na forum to mógłbyś nikogo nie obrażać i nie pisać "paniusie" bo ja nie jestem paniusią a kobietą
ja ci nie pisze - koleś,
ciągle przypinasz się do innych, pisząc że organizatorki znowu balowały i znowu pudło, bo organizatorki i inicjatorki akurat nigdzie nie chodzą ,już ci pisałam że jak nie znasz faktów to sie nie wypowiadaj i nie oczerniaj ludzi,
znowu oczerniałeś sztywnego - czyżbyś żałował że ciebie mniej ludzi lubi niż jego, jak już wspomniałam - na prośbe kobiet podjął się zrobia zbiórki i zrobienia zakupów
i ja jestem mu wdzięczna że się super spisał, kwiaty zostały kupione, drobne podziękowania też, i bylo miło, pani ordynator była bardzo zadowolona i reszta całego personelu też się ucieszyła za gest sympatii ze strony kuracjuszy,
a tobie życze więcej życzliwości i uśmiechu na codzien bo to wraca
i co siejesz wokół siebie to, to będziesz zbierał
na zakończenie turnusu dziękuje wszystkim za mile spędzony czas, oraz życzę lepszego zdrówka
Jestem tego samego zdania co Picknik, żenada, robić takie składki na personel. Jeżeli ktoś ma życzenie, może ofiarować komu chce samochód a nawet cały swój majatek, takie wspólne zbieranie kasy na prezenty trącą komuną.
To tak, jakby w szkole klasa kończyła rok szkolny i zbierała od każdego ucznia kasę na prezent dla Pani Nauczycielki.
To wręcz nieetyczne i dziecinada.
Witam, dostałem skierowanie do tego ośrodka. Mam pytanie jeżeli chodzi o przepustki na weekend, czy jest problem z urwanem się z tamtąd w piątek po zabiegach? Mój termin kończy się w niedzielę, czy w związku z tym muszę tam siedzieć ten ostatni weekend czy mogę się wyrwać w piątek i wrócić w niedzielę po wypis, a może wydają juz w piątek i wysyłają do domu żeby mieć juz spokój. Z góry dziękuję za odpowiedzi w ww sprawie?