Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja już 3 raz pokój zmieniłem, miałem sanatorium milosci ale za zimno ja cieplolubny ,teraz mam o niższym standarcie ale cieplutko ,bawimy się a jakże zima nam nie straszna dzisaj Włókniarz,zabiegi ok. Dzusaj miałem basen w Krystynie ,ogólnie fajnie .PoDrawiamy,jedynkę wydeptalem
Jutro mamy rezerwację w Belwederskiej, z mojego pokoju dosłownie 30 m.,dzsaj chętnie zrobiłbym pauzę, ale wieczorem może coś się zmienić.Wczoraj Włókniarz był tańczony.Pedze na masaż o 7 mam
Atinko jak się domyślasz robimy to... bawimy się na całego. Ja co prawda, ponieważ przyjechałam najwcześniej od pierwszego dnia mam już towarzystwo, ale z resztą ekipy spotykamy się na parkiecie. Dzisiaj jeszcze przyjeżdżają znajomi, więc nudy nie ma.
My wybieramy imprezy we Włókniarzu, bo nie musimy nigdzie wychodzić. Planujemy oczywiście Wiktorię, ale kiedy? Wszystkie decyzje na bieżąco. W niedzielę wybieramy się do Malinowego na malinówkę oczywiście.