Dolnośląski Oddział NFZ
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
- kbeska44
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 mar 2015 23:09
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 2
- serendipity
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 gru 2011 18:45
- Staż sanatoryjny: 5
Mariola, mam nadzieję, że przed wyjazdem, między pakowaniem, jeszcze dasz znać, z kiedy na kiedy następne przydzielanie:) I udanego pobytu:)MariolaAG pisze:Witam
Dzisiaj NFZ Dolnośląski przydziela wnioski z dnia 23.07.15, na koniec czerwca początek lipca 2015. a ja już za dwa tygodnie będę w Kołobrzegu, jak ten czas leci.
Kbeska, a mi wydaje się, że bardzo szybko spadają, bo przez miesiąc ubyło 4,5 tys., na dziś mam poniżej 6tys. i lekko się zatrwożyłam, żeby czasem nie czerwiec.kbeska44 pisze: Jakoś bardzo wolna kolejka idzie i coś czuję ,że im cieplej będzie tym wolniej numerki będą schodziły od 8-ego nawet tysiąc nie przeleciał, mam teraz 6604 i wygląda na to ,ze żadnych szans na lato ,aby się załapać,oby chociaż wrzesień się udało.
-
forumowicz
- MariolaAG
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 paź 2010 17:35
- Staż sanatoryjny: 4
Dzisiaj przydziały z dnia 29.07.2015 na lipiec 2015. Obecnie czas oczekiwania na wyjazd 25 miesięcy
PA Mariola
-
forumowicz
- MariolaAG
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 paź 2010 17:35
- Staż sanatoryjny: 4
To już ostatni raz przed moim wyjazdem do Kołobrzegu, informuje wszystkich zainteresowanych , dzisiaj przydzielane są skierowania z dnia 1-2 08.2013., jeszcze na drugą połowę lipca 2015 i oczywiście trochę wcześniejsze terminy ze zwrotów.
Życzę wszystkim wymarzonych przydziałów, wymarzonych terminów i wymarzonego towarzystwa.
PA
Mariola
- kbeska44
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 mar 2015 23:09
- Staż sanatoryjny: 2
Życzę duuuużo słońca i efektów na zabiegach w Kołobrzegu!Miłego towarzystwa i samych superowych wrażeń