Dolnośląski Oddział NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Re: Dolnośląski Oddział NFZ

Post autor: Gosia43 »

NFZ i ZUS wysyła w trybie szybkim tych co potrzeba już rehabilitacji ;) biorą pod uwagę schorzenie choroby ;) pozdrawiam i życzę wszystkim oczekującym szybkiego przydziału
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

O tym , że ZUS tak wysyła, słyszałam, ale NFZ? Ciekawe , ile trwa ten tryb szybki z NFZ-u?
Awatar użytkownika
kbeska44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2015 23:09
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: kbeska44 »

Szybki tryb z NFZ jest na poszpitalne ,sama doświadczyłam w 2013 roku złożyłam w lutym ,w kwietniu pojechałam, ze szpitala wyszłam w grudniu 2012r. :)
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: serendipity »

MariolaAG pisze:Witam
Dzisiaj NFZ Dolnośląski przydziela wnioski z dnia 23.07.15, na koniec czerwca początek lipca 2015. a ja już za dwa tygodnie będę w Kołobrzegu, jak ten czas leci.
Mariola, mam nadzieję, że przed wyjazdem, między pakowaniem, jeszcze dasz znać, z kiedy na kiedy następne przydzielanie:) I udanego pobytu:)
kbeska44 pisze: Jakoś bardzo wolna kolejka idzie i coś czuję ,że im cieplej będzie tym wolniej numerki będą schodziły od 8-ego nawet tysiąc nie przeleciał, mam teraz 6604 i wygląda na to ,ze żadnych szans na lato ,aby się załapać,oby chociaż wrzesień się udało.
Kbeska, a mi wydaje się, że bardzo szybko spadają, bo przez miesiąc ubyło 4,5 tys., na dziś mam poniżej 6tys. i lekko się zatrwożyłam, żeby czasem nie czerwiec.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Czy może ktoś wie jaki teraz określają czas oczekiwania w Dolnośląskim NFZ,koleżanka dzisiaj wysłała dokumenty.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
MariolaAG
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2010 17:35
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: MariolaAG »

Cześć
Dzisiaj przydziały z dnia 29.07.2015 na lipiec 2015. Obecnie czas oczekiwania na wyjazd 25 miesięcy :D :kwiat:
PA Mariola
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzięki Mariola :serce: Życzę Ci super wypoczynku w Kołobrzegu. :kwiat: ;)
Awatar użytkownika
kbeska44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

5875 reumatologia ,ciekawa jestem ?KIEDY?
:?: :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
MariolaAG
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2010 17:35
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: MariolaAG »

Hejka
To już ostatni raz przed moim wyjazdem do Kołobrzegu, informuje wszystkich zainteresowanych , dzisiaj przydzielane są skierowania z dnia 1-2 08.2013., jeszcze na drugą połowę lipca 2015 i oczywiście trochę wcześniejsze terminy ze zwrotów.
Życzę wszystkim wymarzonych przydziałów, wymarzonych terminów i wymarzonego towarzystwa. :D :roll: 8-) :kwiat: :serce:
PA
Mariola
Awatar użytkownika
kbeska44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

MariolaAG dzięki wielkie za dobre wiadomości.
Życzę duuuużo słońca i efektów na zabiegach w Kołobrzegu!Miłego towarzystwa i samych superowych wrażeń :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ