Czego pragną kobiety a czego mężczyżni

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Czego pragną kobiety a czego mężczyżni

Post autor: andrzej1955 »

Nasze obecne czasy i emancypacja kobiet zrobiły swoje, i to jest bardzo dobre, co do niezawodności urządzeń i mężczyzn, to psują się też urządzenia rodzaju żeńskiego, kwestia płacenia rachunków jest kwestią ustaleń, bądź sytuacji, dla mnie dość drugorzędna :!: :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Jednym słowem równouprawnienie w wielu kwestiach :) Akurat mnie taki układ odpowiada, oczywiście z małymi wyjątkami..... ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Rozumiem Kropeczku że ustalasz je ......indywidualnie i specyficznych sytuacjach :!: :?: ;)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Oczywiście, że wszystko zależy od sytuacji w jakiej się znajdę ;) Czasami nie warto walczyć o........no właśnie, o co :?: Szkoda energii ;) :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

biedroneczka pisze:Oczywiście, że wszystko zależy od sytuacji w jakiej się znajdę ;) Czasami nie warto walczyć o........no właśnie, o co :?: Szkoda energii ;) :lol:
Energię lepiej zużyć na ....? ;) :lol: :lol: :lol:
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krzysztof100 »

Ciesze sie ze temat wywolal tyle emocji i jesli szanowne Panie urazilem to przepraszam,to mial byc zart,nie naleze do mezczyzn ktorzy mysla iz sa oceniani przez pryzmat bankomatu-pozdrawiam-Krzysztof100.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

krzysztof100 pisze:Ciesze sie ze temat wywolal tyle emocji i jesli szanowne Panie urazilem to przepraszam,to mial byc zart,nie naleze do mezczyzn ktorzy mysla iz sa oceniani przez pryzmat bankomatu-pozdrawiam-Krzysztof100.
Miłe to ,że tak o sobie myślisz ,ja jednak wolę się dla bezpieczeństwa trzymać się swoich zasad.Płacę sama za siebie i nikt nie ma prawa wtedy myśleć co by chciał w zamian :P
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krzysztof100 »

Drodzy forumowicze i kuracjusze,każda istota ludzka zarówno kobiety jak również mężczyźni maja swoje przyzwyczajenia dla przykładu jedni mieszają herbatę lewa ręka inni prawa,tylko nieliczni używają do tego łyżeczki a wśród tych nielicznych jest większość mężczyzn-pozdrawiam Krzysztof100.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie pijam herbaty ,kawy nie słodzę ,łyżeczki używam tylko do jedzenia deserów ,no to nie wiem gdzie tu miejsce dla mnie w Twojej klasyfikacji ;)
A przyzwyczajenia nie mają tu nic do rzeczy .To są realia .To że mężczyźni są z Marsa ,a kobiety z Wenus nie uprawnia mężczyzn do myślenia o nas kobietach jako o słodkich blond-idiotkach (Blondi nie obraź się to tylko stereotyp) lub o pazernych harpiach :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Czego pragnę .....Twojej bliskości,szeptu znanych mi słów ,wypowiadanych do ucha......namiętnych pocałunków,dotyku Twych dłoni;tak bardzo za Tobą tęsknię ;) :serce: :serce: :serce:
Zablokowany