Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Słoneczko mamy tylko wiaterek zimny ten nasz koleżka z północy przysłał ...ja po kilkugodzinnym wczorajszym SPA...niu dziś pracusiałam w ogrodzie ...i teraz czas na kawusie ..miłego popołudnia
Pogoda piekna . Poranek bez przymrozku. Wygrillowalem sie wszystkie kwiatki posadzone . mam tez szkode . Młode warchlaki znalazły miejsce i poryły mi trawnik . No ale cóż przyroda rzadzi światem
Sztani nam jednego ranka wrony przekopały cały a dziki to chyba zatrzymały się przy ogrodzeniu no ale i one muszą żyć trochę pracy będzie Cie to kosztować