Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Blondi pisze:Wpadłam na chwileczkę ,znajomym i tym nieznajomym dobrej ,spokojnej nocki życzyć...kolorowych
o nieznajome moje Panie...
...
i kolorowe ...
moje Panie ...
i kolorowe moje sny...
...
tylko blondynka - Blondynką pozostanie...
...
czy tylko we śnie ?
...
kolorowym...
blond...
spokojnym ...
...
bo jutro środa ...
wstawaj bracie do roboty...
Jestem wierna temu tematowi ....kolorowych snów mordeczki....jutro wyruszam w kierunku Łodzi ,Częstochowy ...hahaha mam cztery dni urlopu....zaszaleje ,hohoho Po powrocie zajrzę
Margot wiem co to korki...pomimo ,koloru włosków
mało co a pisałbym życzenia do snu z S.O.R.-u...
ale mnie stamtąd do dokładnych badaniach usunięto półtorej godziny temu po dokładnych badaniach eliminujących zawał...
nie czuję się jeszcze pewnie ale wyczekując swoje w kolejce sporo sobie poobserwowałem...
np. parze smerfów towarzyszących "pacjentowi" w kajdankach...
wcześniej będąc dowiezionym emergencją od lekarza rodzinnego...
uf...
może uda mi się jeszcze podokuczać w tym ziemskim padole...
...
trzeba iść spać...
więc cieszcie się dobrym snem póki Pan Bozia go nam daje ....
jacky6 pisze:mało co a pisałbym życzenia do snu z S.O.R.-u...
ale mnie stamtąd do dokładnych badaniach usunięto półtorej godziny temu po dokładnych badaniach eliminujących zawał...
nie czuję się jeszcze pewnie ale wyczekując swoje w kolejce sporo sobie poobserwowałem...
uf...
...
trzeba iść spać...
Masz racje Jacky ....należy cieszyć się każdym dniem i nocą, tym ze śpimy dobrze i rano otwieramy oczy i.....żyjemy.
A u ciebie wszystko w porządku???? Podokuczasz jeszcze w tym ziemskim padole
Pozdrawiam cie serdecznie
jacky6 pisze:mało co a pisałbym życzenia do snu z S.O.R.-u...
uf...
...
trzeba iść spać...
Witaj kolego oszczędzaj serducho ,duuuuuuuuużo zdrówka dbaj o siebie i podokuczaj jeszcze DŁUGO
[quote="jacky6"]mało co a pisałbym życzenia do snu z S.O.R.-u...
uf...
...
trzeba iść spać...
[attachment=0]pozdro.jpg[/attachment]
I już ... zdrówka zyczę