Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jutro zapał minie, deszcze ma padać...ja dziś się w końcu wzięłam z okna A przez chwilkę myślałam, że będzie padać bo się zachmurzyło ale na razie słońce górą
"Atina"] generalnie nie mam nic do ZIMY ,ale dlaczego dziś rano znowu "biało" w Trójmieście..
Sztani to mój wpis z przed roku z trójmiasta z 8 kwietnia ....a dziś upał.Pogoda jak kobieta nieprzewidywalna