Teraz to raczej będzie ciężko ale na jesień trzeba próbować a może coś fajnego się trafiwieslawa kowalska633 pisze:U nas spada około 3 tys miesięcznie,ale czekaliśmy 22 miesiące, teraz się wydłużyła kolejka do 24 miesięcy.tb50 pisze:Masz racię Adela w każdym NFZ jest inaczej u mnie spada około 1300 miesięcznie ale czas oczekiwania jest podobny 18 miesięcy
Też będę próbować ze zwrotów przecież nic nie tracę,chociaż czas wiosenno-letni może być ciężko.
Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
-
jawa 53
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 gru 2013 07:17
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 2 razy
Wieczorem do kolejki zajrzałem
Dziewczyny do WARS-u zapraszają
Więc idę, niech długo nie czekają
Wypijemy razem smakowitą kawę
Obgadamy sprawy ważne i ciekawe:
Kto pojedzie w krótkim terminie
Komu jeszcze dużo czasu upłynie.
Kto dostanie przydział bez kłopotu
A kto będzie polował ze zwrotów
Kto woli morze a kto bardziej góry
Kto chce do cichej spokojnej" dziury"
Tak sobie miło wesoło pogadamy
Że ani się obejrzymy- już wysiadamy!
Czego Wszystkim serdecznie życzę
Do kawy przyniosę Wam słodycze.
Pozdrawiam
-
forumowicz
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Fakt, zależy jaki region Polski to różnie te kolejki wyglądają. Ja na zawiadomieniu dostałam informację że czas oczekiwania wynosi 17 m-cy. Już jak widzę wydłużyło się do 18. Ale to i tak nieżle w porównaniu z innymi województwami.Hana51 pisze:Oj, słabiutko tam u Was. U mnie przez 2 tyg. ubyło 2330!!!wyspiarka pisze:Wczoraj ubyło mi 55 numerków a przez cały ubiegły tydzień mój NFZ uszczęśliwił 300 kuracjuszy "biletem" na wyczekana kurację...
Pozdrawiam !
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Dzięki Tobie wracam do książek historycznychalien pisze:wpadłem w kolejce na datę kiedy Hormizdas został papieżem
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
U nas czas oczekiwania od 20 do30 miesięcy, najczęściej 24, a dodzwonienie się do Funduszu graniczy z cudemwieslawa kowalska633 pisze:U nas spada około 3 tys miesięcznie,ale czekaliśmy 22 miesiące, teraz się wydłużyła kolejka do 24 miesięcy.tb50 pisze:Masz racię Adela w każdym NFZ jest inaczej u mnie spada około 1300 miesięcznie ale czas oczekiwania jest podobny 18 miesięcy
Też będę próbować ze zwrotów przecież nic nie tracę,chociaż czas wiosenno-letni może być ciężko.
-
forumowicz
Mój tez prorokuje ten termin , tyle ze za rokLewek pisze:Mój NFZ prorokuje, że wyjazd nastąpi na przełomie lipca i sierpniaBardzo by mi ten termin pasował . Atina, może nas wyślą razem
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Na razie oczekując łażę sobie palcem po mapie marząc o górskich wędrówkach.
Bogutka
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
z tak krótkim czasem oczekiwania jeszcze się nie spotkałam ... oczywiście oczekiwanie na zwyczajne sanatorium uzdrowiskowe.johny60 pisze:Witam wszystkich. W moim NFZ-cie powiedziano mi że czas oczekiwania na "bilecik" wynosi do 14-mcy. A więc najprawdopodobniej wyjazd będzie grudzień/styczeń, chyba że pociąg przyśpieszy maksymalnie i może będzie coś wcześniej lub też może spowolnić i będzie troszkę później pozdrawiam![]()
Bogutka