Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
u mnie też chłodno +3 , słoneczka niestety nie ma i nie wygląda na to że dzisiaj mi zaświeci , ale co tam pogoda nie pogoda na smutki czasu szkoda. Miłego i bezstresowego piątku życzę
Piękna, słoneczna pogoda od samego rana. Mam nadzieję, ze utrzyma się taka przez cały dzień. Jak na razie jest tylko 5 stopni na plusie ale jest tak ładnie i rześko na powietrzu,
ze zastanawiam się jak ja wytrzymam te 8 godzin w pracy
W Warszawie bezchmurne niebo i piękne słońce,choć powietrze jest dość rześkie Przesyłam słoneczko wszystkim potrzebującym tych promieni i miłego piąteczku
A w Toruniu piękne słoneczko i +4 stopnie.
Życzę wszystkim miłego i pogodnego dnia oraz całego weekendu.
Zapotrzebowania na promyki słoneczne - dla potrzebujących - realizuję po godz. 10:00