i tak się rodzą pseudonimy: Paweł Dobry CzłowiekDominika 900 pisze:Łaskawość dobra cecha
Paczka z Olecka
-
forumowicz
Re: Hotel Olecko marzec 2017
-
forumowicz
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Witaj Dominiko! Nie wierzyłam ze wrocisz na forum..Szacun!.Paweł za to ciągle wierzyl w Twój powrót i czekał kazdego dnia.
A w kwestii rorozpoznania mnie na forum.to pisam.ze mnie NIE rozpoznano.bo nie kojarzono mnie z kobietą .Ujawnilam się tylko Pawlowi.
Na nim było to wypisane Paweł 1974.....Od razu wiedziałam ze to on jak wysiadłam przed hotelem z auta.Ot....takie przeczucie.....
-
forumowicz
ciekawe czy teraz forumowicze zostaną rozpoznani?
woytek pewnie tak - jeśli podał swój opis zbliżony do prawdy no i nr pokoju, ale Polak?
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
-
forumowicz
Orfeusz pisze:No przecież stoi i opłaty wstępu pobiera teraz.Biedak bez obiadu......![]()
![]()
Polak czy WoyteK? zresztą nieważne, może by mu ktoś chociaż suchy prowiant podrzucił?
jeżeli nikt z kuracjuszy - bo mogą nie wiedzieć wszyscy o ścieżce to może ... Paweł!
Paweł masz najbliżej! to tylko 30 km!
-
forumowicz
z głodu byś umarł.pawel1974 pisze:Z żoną byłem w biedrze bo ona po pracy dopiero![]()
a sam jak bym zrobił zakupy to by biedna nie ogarnęła. Jednak kobieta to kobieta, co ja bym bez niej zrobił
![]()
![]()
Mogła spisać ci karteczkę i wysłać do sklepu. Pokazał byś ekspedientce i pomagałby ci spakować koszyczek . Może.
Po co ciągnąć żonę po pracy na zakupy? odpocząć powinna!